Блог навчальних закладів

Знайдено 11 статей

Як покращити свою бізнес-англійську протягом року

У світі глобалізації та високих технологій знання англійської мови, а зокрема ділової англійської, стає необхідністю для успішної кар'єри та спілкування у бізнес-середовищі.

Задача Мойсея

Опис класичного рішення «задачі Мойсея» відомий широкому загалу, емпіричний пошук сучасних варіантів ми спостерігаємо в Україні прямо зараз, а окрема версія для галузі ІТ в бізнесі має форму проєкту впровадження ERP і є в цій статті.

Як підібрати систему обліку BAS

Підбір систем обліку для підприємства — це важливий та відповідальний крок в житті будь-якого підприємства. Ми розуміємо важливість цього кроку та спробуємо вам допомогти, зібравши найкорисніший матеріал, що допоможе в прийнятті рішення.

Розробка гри на UNITY — перетворюємо некорисну звичку на перспективну професію

Розповідаємо про одну з найбільш популярних навчальних програм для підлітків 12-15 років

BAS Документообіг — сучасна система документообігу вашого підприємства

Наша команда ЦСН Проком створює багато цікавого та корисного контенту, зокрема й для системи BAS Документообіг. А щоб вам не бігати та не шукати — зібрали цікавий та пізнавальний матеріал про BAS Документообіг в одну статтю.

Боротьба титанів: ITILv4 vs ITILv3

Наприкінці 2019 року у світ вийшла нова, 4-та версія IT Infrastructure Library, бібліотеки книг, що описують найкращі практики на тему інфраструктури інформаційних технологій. Чи є суттєва різниця між версіями? Спробуємо дати відповідь у статті.

Перехід життєвого циклу документа в електронний вигляд на базі конфігурації BAS документообіг

У цій статті ми хочемо з вами поділитися рекомендаціями, які етапи необхідно пройти для переведення життєвого циклу документа в електронний вигляд на базі конфігурації «BAS: Документообіг».

Як не варто поводитись на співбесіді

Олена Кравцова, Head of HR Department в Aimprosoft, вирішила проаналізувати свій досвід рекрутингу та вивести помилки, які можуть стати критичними та привести до відмови кандидату.

  • Hillel IT School
  • Олена Кравцова, Head of HR Department в Aimprosoft
  • 26 квітня 2023

Підсистема управління інженерними даними TrinityPDM

TrinityPDM — система управління даними про виріб не є штатною підсистемою ERP.  Вона була додатково розроблена фахівцями ТОВ «Проком»  для автоматизації конструкторсько-технологічної підготовки виробництва у BAS ERP.