Блог навчальних закладів

Знайдено 10 статей

Психологія в В2В продажах, або як втілити стратегію

Стратегія дуже часто нагадує замовлення з Китаю — очікування далекі від реальності. Чому так? Або можемо поставити питання інакше: як за допомогою навчання зробити так, щоб стратегія розвитку була можлива? Навчання в сегменті В2В саме про це.

Програма оцінки бізнесу (купівля-продаж)

Оцінка бізнесу. Супровід купілі-продажу. Оцінка ризиків та векторів розвитку бізнесу. Консультація та консалтинг на етапі старту/запуску.

Компетенції менеджера з продажів

Як стати ефективним менеджером з продажів. Дізнайтеся про важливі якості та компетенції.

Ефективні стратегії продажів у сфері IT

Методи розуміння та задоволення потреб клієнтів, створення унікальних і цінних пропозицій, ефективного використання мережевих відносин, застосування аналітичних інструментів для оптимізації стратегій та прогнозування попиту.

Цифровий світ — це про як встигати?

Чому ви повинні зрозуміти головне — що вам подобається, чим би ви хотіли займатися і в якому середовищі та колективі хотіли працювати? Як, визначивши напрямок розвитку / зростання, рухатися далі й визначитися з необхідним навчанням.

3 кити нашого Інституту Сучасних Професій

Затребувані професії. Сильні викладачі-експерти. Мотивуюча, класна атмосфера, що мотивує.

Навчання менеджера з продажів

З чого почати свою кар’єру у продажах і чому потрібно навчитися новачкам.

Англійська мова - рушійна сила в IT

Якщо ви володієте мовою на високому рівні, ви можете домовитися про більш вигідні для себе умови співпраці та отримати вигоду в майбутньому.

Ораторське мистецтво від НЦ Гарант-Освіта

З 15 листопада 2022 року стартує курс «Ораторського мистецтва та ділової української мови». Цей курс підійде для людей,яким часто доводиться спілкуватися з людьми,виступати перед аудиторією : викладачам, менеджерам, керівникам, студентам.

В онлайн-медіа MC.Today вийшла нова стаття Олександра Висоцького

Онлайн медіа MC.Today — видання для тих, хто створює, – активних людей, які думають про інноваційний бізнес, розвиток та стиль життя.

  • Visotsky Inc.
  • Олександр Висоцький
  • 19 вересня 2022