26-та Міжнародна конференція PSY-body-soul

26-та Міжнародна конференція PSY-body-soul

Неймовірна подія! 26-та Міжнародна Конференція PSY-body-soul відбудеться Online 13-15 січня 2023 ми з вами! Ми запрошуємо учасників на підключення спікерів та учасників з усіх куточків світу на платформі Zoom. Разом ми сила!

 Мета конференції – об’єднати слухачів, які потребують інформації та підтримки, та спікерів, що зможуть поділитися власним досвідом, що актуальний на даний час. Ми продовжуємо поширювати думки та наукові знання з психології, остеопатії, альтернативної медицини та духовних практик для підтримки українців. Все що стосується реалій життя посеред війни, допомоги та змін соціуму. 13-15 січня будуть проходити майстер-класи та доповіді з 10 ранку.

Спеціалісти будуть ділитися корисною інформацією та підтримкою. Психологічні, емоційні, тілесні техніки; отримання ресурсу в колі однодумців; нові знання та розуміння нової реальності; практики свідомості у нелегкий час. У кожного з вас прекрасна можливість долучитися до нас! Незабаром будуть анонсовані усі спікери та майстер-класи.

Для того, щоб прийняти участь вам потрібно записатися у організаторів за телефонами [відкрити контакти](050) 221-24-56 та [відкрити контакти](063) 659-80-91. 30% збору коштів за конференцію буде переведено бійцям ЗСУ та сім’ям, що наразі потребують допомоги.

 Усі разом – до Перемоги!


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Онлайн курси Психологія, саморозвиток Спорт, здоров'я