Від математики до історії України: нова платформа з готовими домашніми завданнями JustClass об'єднує вчителів з різних предметів

Від математики до історії України: нова платформа з готовими домашніми завданнями JustClass об'єднує вчителів з різних предметів

«Ми живемо в епоху інтернету, і цим потрібно користуватися» — писав Стів Дарн у своїй статті The Role of Homework. А оскільки вчителі не мають забороняти або обмежувати використання гаджетів учнями, то куди ефективніше не боротися з цим трендом.

Від математики до історії України: нова платформа з готовими домашніми завданнями JustClass об'єднує вчителів з різних предметів 

«Ми живемо в епоху інтернету, і цим потрібно користуватися» — писав Стів Дарн у своїй статті The Role of Homework. А оскільки вчителі не мають забороняти або обмежувати використання гаджетів учнями, то куди ефективніше не боротися з цим трендом, а очолити його. І це цілком реально завдяки тому, що українському ринку є десятки онлайнових інструментів, які допомагають автоматизувати навчальний процес і зробити його захопливим для учнів.

Проте в різноманітності цих інструментів і криється їхнє «прокляття», так би мовити. Адже більшість цих інструментів можна використовувати лише для викладання одного предмета, зокрема математики чи англійської мови. Це стосується віртуальної дошки IDroo або платформи для вивчення слів Memrise. Але що тоді робити вчителям з біології чи історії України? 

Тут на допомогу приходить платформа JustClass. Це безкоштовний сервіс для вчителів з базою готових домашніх завдань з таких предметів, як-от: математика, українська та англійська мови, біологія та історія України. Та це ще не все. Команда JustClass уже працює над розробкою домашніх завдань і з інших навчальних предметів.

На платформі JustClass усі домашні завдання зберігаються в особистому кабінеті вчителя й учня. Це дуже зручно, особливо для учнів, у яких десяток різних предметів і вчителів. У цьому також велика зручність і для вчителів. Адже маючи бали всіх учнів в одному місці, значно простіше відстежувати їхні успіхи й прогалини в навчанні та планувати подальший навчальний процес. 

Та чи не найбільшою особливістю JustClass є автоматична перевірка та оцінювання домашніх завдань. Усі оцінки за 12-бальною шкалою зберігаються в особистому кабінеті вчителя та учнів. Завдяки цьому вчителі можуть суттєво економити свій час, адже щоб обрати вправи й надіслати посилання учням, потрібно всього кілька кліків. До того ж це дозволяє вчителям і учням бути мобільними. Адже вони можуть користуватися JustClass будь-де і будь-коли: чи то дорогою автобусом до школи, чи то в парку на лавочці після уроків.  


Тож доєднуйтеся до спільноти вчителів JustClass — задавайте домашні завдання в новому та ефективному форматі за посиланням.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини Історія Математика