Гармонійний резонанс капсули здоров'я на клітинному рівні

Гармонійний резонанс капсули здоров'я на клітинному рівні

Клітину можна порівняти з радіопередавачем, коли він випромінює енергію та інформацію

Ядро живої клітини складається з трубчастих ниток і хромосом, що складаються з ізолюючого матеріалу і заповнених провідною рідиною, що містить всі мінеральні солі, як у морській воді. Ці нитки являють собою дрібні коливальні контури, яки наділені ємністю та індуктивністю і здатні коливатися відповідно до певної частоти. Їх можна порівняти з контурами, котушками і обмотками радіоприймачів.

Під індуктивністю клітини мається на увазі, що електрику можна індукувати чи помістити у кожну клітину вашого тіла. Під ємністю розуміється те, що кожна клітина тіла може утримувати електричний заряд.

Наприклад, акумулятор може нести заряд електрики. У разі автомобільного акумулятора заряд подається через дроти або акумуляторні кабелі. У випадку вашого тіла заряд передається невидимими, але реальними хвилями.

Таким чином, жива клітина може грати роль передавача або приймача надзвичайно коротких радіо електричних хвиль, які викликають високочастотні струми в ланцюгах клітинного ядра.

Другий приклад. Ви використовуєте телевізор від телевежі, що працює 24/7. Її хвилі настільки слабкі, що не мають на тіло відчутного впливу. Щоб виявити цей вплив, ви вмикаєте телевізор. Коли струм проходить через «ланцюги, котушки, обмотки», звук та зображення говорять нам, що передається.

Тепер телевізор коливається у гармонії з генератором на вежі. Передавач та приймач взаємно синхронізовані.

Також і клітини можуть налаштуватися на резонанс – випромінюючи та приймаючи хвилі та інформацію.

У випадку з капсулою, це дуже корисні хвилі та інформація, яка відновлює здоров'я клітин.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Індустрія краси Медицина, фармацевтика Спорт, здоров'я