Курс практичної бухгалтерії

В НЦ «Гарант-Освіта» розпочато набір на курс практичної бухгалтерії для тих, хто хоче освоїти з нуля бухгалтерський облік або вдосконалити свої знання, для ФОПів, які бажають самостійно вести бухоблік.

Друзі, у нас стартує курс практичної бухгалтерії для ФОПа. Якщо Ви працюєте бухгалтером, але Вам не вистачає знань у сфері бухгалтерського обліку, або деякий час була перерва у роботі чи хочете легко вийти з декретної відпустки з новими знаннями, мрієте про нову посаду, чи Ви починаючий підприємець і Вам потрібні знання бухобліку, навчальний центр «Гарант-Освіта» пропонує слухачам вивчення окремо взятих тематик бухгалтерського та податкового обліку зі змінами законодавства 2023 року та змінами військового законодавства в стиснуті терміни (міні курси бухгалтерів від 6 до 24 занять, індивідуально з викладачем) за напрямками:

  • Первинна документація від А до Я (теорія+практика в програмі 1С: 8, BAS).
  • Все про ПДВ (теорія+практика в 1С+М.Е.Док) в цій тематиці ви дізнаєтеся все про ПДВ, від реєстрації до блокування/розблокування податкових накладних;
  • Заробітна плата (теорія та практика+звітність), 1С: ЗУП.
  • ЗЕД (теорія+1С).
  • Програма 1С: 8, або BAS, УВП, УТП (для бухгалтера, економіста, оператора 1С, менеджера з продажу, комірника та ін.).
  • Базовий модуль для ФОП (бухоблік, оподаткування підприємців, індивідуальна підготовка спеціаліста під власне підприємство).
  • Управлінський облік (формування, аналіз та контроль управлінської звітності та ін.).
  • Система електронної документації «М.Е.Док».
  • Курс: Все про пРРО для бухгалтера ФОП.
  • Кошторисна справа + АВК (для бухгалтерів будівельних компаній).

Заняття проводяться індивідуально або в міні групах, очно та дистанційно. Графік складається з урахуванням побажань слухача: 2-3 на тиждень, по 1-2 заняттю в день.

У нас: 80% любого курсу це практика, надання доступу до програм, домашні завдання, авторські матеріали, безплатний супровід слухача курсів протягом 3 місяців після закінчення навчання та багато працевлаштованих випускників або тих, хто відкрив власне ТОВ або ФОП.

Обирайте курс вже зараз для успіху в своїй кар'єрі!

З програмою курсового навчання можна ознайомитися на сайті: garant-1c.ck.ua або за т. [відкрити контакти]093 575 69 40.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини HR, менеджер з персоналу, рекрутинг Економіка, бухгалтерія та облік