Як герой стає Переможцем

Книга-щоденник «Як герой стає переможцем» — це технологія саморозвитку, створена психологами-практиками. Вона розрахована для щоденного читання і практики протягом більш як трьох місяців.

Кожен день містить нову тему з необхідною теорією, завданнями, вправами та техніками для опрацювання.

Ця книга стане у пригоді людям, у яких є запит на самотерапію та готовність досліджувати свої психологічні процеси. Також буде корисна психологам, коучам та всім, хто працює з людьми, бо містить алгоритм роботи на десятки сесій.  

Ведення книги-щоденника — це розширення власних горизонтів та мандрівка за лаштунки свідомості, аби дослідити свої істинні мотиви, бажання та цілі. Книга вчить справлятися з викликами, знаходити ресурси для опори на власні сили, уміння перетворювати проблему на завдання. Вона містить чимало технік, які навчать працювати з різними почуттями і станами, вибудовувати власні кордони, а також сприятимуть розвиткові емоційного інтелекту. Практика допоможе краще розуміти себе та інших, що сприятиме поліпшенню взаємин. А також допоможе усвідомити себе як людину, яка розвивається, еволюціонує. Людину, яка, як Володар, може долати обставини, обмеження, складнощі та йти до здійснення мрій.

Щоденник складається із 30 сесій-днів. Кожен день має свій девіз, слоган, що задає тему дня. Завдання — визначати день своїм поточним фільтром-темою. Так, ми не можемо впливати на фізичні параметри світу, наприклад на температуру навколишнього середовища, але ми можемо впливати на вибір одягу. І якщо Світ — це Текст, то є можливість інтерпретації, Контекст. Сесії — це тренування щодо утримання контексту, тому обрано формат щоденника, а не суцільного тексту. Оскільки щоденник потрібно заповнювати щодня, було враховано динаміку внутрішнього саботажу; обсяги супроводжуючих текстів лаконічні, особливо у перші дні. Головне — підтримувати безперервність процесу, зробити практику нормою. Виділити острівці практики у буденності та побутової обумовленості. Начебто прості завдання формують загальну картину особистості, збирається пазл. Короткими пропозиціями пишеться Текст. Створюється літопис себе. Відбувається знайомство із собою.

Автори:

Борис Медвідь — психолог, філософ, консультант, автор проєкту «Людина і Хаос».

Ірина Закарашвілі — психолог, авторка книги-щоденника «Шлях до самоцінності», засновниця проєкту Transformation Diary.

Вартість книги — 500 гривень.

Замовлення за телефоном [відкрити контакти](097) 978-70-18 (телеграм, скайп, вайбер).

***

Консультации, расстановки, курсы — в проекте Человек и Хаос


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Культура, творчість Психологія, емоційний інтелект Саморозвиток