Чи кожен охочий зможе працювати зі штучним інтелектом?

Чи кожен охочий зможе працювати зі штучним інтелектом?

Чи потрібно вивчати основи роботи зі штучним інтелектом? Кому ці навички стануть у пригоді?

На це питання відповідає провідний викладач програм «Поглиблена підготовка з програмування» та «Спеціалізована комп'ютерна підготовка» Львівської Академії СТАРТ_ІТ.

«Я думаю, пробувати працювати зі штучним інтелектом мають усі. Це щось на зразок базової комп’ютерної грамотності буде у майбутньому. Власне, я маю багатьох знайомих, які свого часу запевняли мене, що такої дурниці, як комп’ютер чи інтернет у них вдома точно ніколи не буде. І як ви напевне розумієте, всі вони вже давно успішно користуються і тим, й іншим.

А щодо якостей, які є ключовими для успішного розвитку у сфері штучного інтелекту та ІТ в цілому, я б виділив би насолоду від творіння, задоволення від відчуття, коли за результатом праці постає новий продукт. У будь-якому разі, як і базова грамотність, базові навички роботи зі штучним інтелектом необхідні.

Окремі переваги штучний інтелект дає освітньому процесові, адже з його допомогою можна забезпечити дітям те, що раніше було доступно лише у дорогих приватних школах, — індивідуальний підхід до кожного учня, коли система ШІ виступає в ролі такого собі наставника.

Звісно, варто згадати також і про небезпеку, яку несе використання генеративного інтелекту з точки зору академічної доброчесності, однак ринок активно реагує на такі виклики, і вже зараз є програмне забезпечення, яке дозволяє виявити використання штучного інтелекту».

Щоб спробувати створити власний ІТ-продукт за допомогою штучного інтелекту, приходьте на навчання у Львівську Академію СТАРТ_ІТ.

Триває набір на курс «Поглиблена комп'ютерна підготовка з програмування». Докладно про навчальну програму ТУТ.

Локація занять:
м. Львів, вул. Федьковича, 60А, Бізнес-центр «Технопарк».

Маєте питання — телефонуйте нам:
[відкрити контакти](067) 676-47-05
[відкрити контакти](095) 309-68-84

На фото — випускний захист проєкту за програмою «Поглиблена комп’ютерна підготовка з програмування», літо 2023 р.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії IT, програмування, розробка Робототехніка