5 переваг курсу майбутнього топ-програміста для школярів 12-15 років

5 переваг курсу майбутнього топ-програміста для школярів 12-15 років

Розберемось, які переваги відкриває для школярів навчання на курсі «Поглиблена підготовка з програмування».

ЦЬОГО НЕ ВЧАТЬ У ШКОЛІ ТА В ІНШИХ ІТ-ЗАКЛАДАХ

Перевага 1
Це курс № 1 в Україні для школярів, які прагнуть стати затребуваними високооплачуваними програмістами. Випускники курсу стають програмістами вищої ліги: вчать і вміють більше чим усі, будуть краще ніж усі, бо опановують популярні новітні комп’ютерні технології. Такий advanced (просунутий) програміст завжди попереду, не має проблем на ринку праці, швидко знаходять престижну роботу, наприклад в ІТ-компаніях Львова, де середня зарплата становить понад 3700$.

Перевага 2
На цьому курсі школярі 7–10 класів:

  • Опановують 4 мови програмування (С#, Java, Kotlin, С++).
  • Набувають вміння з робототехніки та 3D-моделювання.
  • Створюють гру на рушію Unity.
  • Розробляють проєкт «Інтернет речей ІоТ, штучний інтелект АІ, об’єкти доповненої AR та віртуальної реальності VR у розумного будинку». Ці технології надзвичайно актуальні у проєктах міжнародних ІТ-компаній та мають попит до 2030-х років.

Перевага 3
Що таке інтернет речей?
Це система, що об’єднує реальні речі (у побуті в будинку, на виробництві, у транспорті, в інфраструктурі міст та військовій техніці) у мережу «Інтернет» та дозволяє віддалено керувати ними з власного телефону чи планшету.
Сьогодні інтернет речей — напрям динамічного розвитку у світі. Зараз до інтернету у всьому світі під'єднано понад 30 мільярдів різноманітних гаджетів. Щосекунди підключається близько 127 керованих пристроїв. У відомій британській компанії IHS Markit вважають, що кількість підключених пристроїв в Інтернеті досягне 125 мільярдів у 2030 році.
У сфері інтернету речей обертається великий капітал: до 2025 року в ІоТ інвестуватимуть понад 10 трильйонів доларів за прогнозами знаної американської компанії International Data Corporation.
Усе це гарантує успішне працевлаштування як в Україні, так і за кордоном.

Перевага 4
Зараз у світі не вистачає фахівців з ІоТ. Це топова спеціалізація в університетах на комп’ютерних науках з бюджетним фінансуванням. І випускники СТАРТ_ІТ з поглибленою підготовкою з програмування мають конкурентну перевагу при вступі перед однолітками: вони надають Диплом Академії про закінчення такого курсу та мотиваційний лист із результатами захищеного проєкту, щодо ІоТ, АІ, AR та VR. Крім того, випускники СТАРТ_ІТ вже після 1-го курсу знаходять роботу у львівських ІТ-компаніях.

Перевага 5
У світі школярі розробляють проєкти з інтернету речей в престижних спецшколах Бостона (США) та Хайфи (Ізраїль). Вам не треба їхати за кордон. Вперше в Україні в СТАРТ_ІТ вже 7 груп, 82 слухачі успішно захистили проєкти з ІоТ перед фахівцями галузі та батьками. Змогли вони, зможете і ви!
Зараз у Львові зарплата  програміста з інтернету речей рівня юніор (стаж 1 рік) від 40 000 грн. 

Старт занять — 1 жовтня за програмою «Поглиблена комп’ютерна підготовка з програмування. ІоТ». Заняття — раз на тиждень у неділю з 12:00 до 15:00.

Вступ на базі шкільної підготовки
Для вступу реєструйтесь на сайті
https://startit.ua/osnovi-programuvannya-internet-rechei-ta-shtichniy-intelekt

або за тел. [відкрити контакти]+38 (067) 676-47-05, [відкрити контакти]+38 (095) 309-68-84.                                                                Готові допомогти оформити документи щодня з 10:00 до 18:00.

Локація Академії:
м. Львів, вул. Федьковича, 60А, Бізнес-центр «Технопарк».

СТАРТ_ІТ — СТРИБОК В УСПІШНЕ МАЙБУТНЄ!


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії IT, програмування, розробка Робототехніка