Грантова допомога — стартовий капітал розвитку або створення бізнесу

Розвивати та створювати сьогодні власний бізнес за рахунок грантів від міжнародних донорів. Як? Треба залучити до цього питання консультантів НКЦ «АТЛАНТ». Високий рівень погоджених заявок та успішні бізнеси, які вже працюють.

Один із напрямів діяльності навчально-консультаційного центру «АТЛАНТ» — отримання грантової допомоги фізичним особам та малому / середньому бізнесу.

Який сенс говорити про грантову допомогу, але не мати можливості скористатись цією допомогою?
Так, ніякого.
Тому цей тиждень анонсуємо пропозиції від міжнародних донорів.

З якими запитами до нас звертаються.

«Хочемо грант, через те, що його не треба повертати, можете таке оформити» — це 60 % запитів, які отримую останнім часом. Відповідь — ні.

Є багато міжнародних донорів, які фінансують різні напрями розвитку та життєдіяльності людства.

Суми також різні від 500 $ для ветеранів до 1 000 000 $ на інноваційні та цифрові технології. І отримати грант не так просто, як іноді здається. Тому щоб знайти те, що може бути реалізоване, іноді доводиться витрачати купу часу та ознайомитись з купою описів та посилань… Світ великий, можливостей справді чи мало, а от що саме ВОНО, доводиться шукати.

Тому пропонуємо до цього питання підходити відповідально.

На що звертаємо увагу в роботі з грантовими програмами.

Це кілька параметрів:

  • ТЕМИ / НАПРЯМИ: пріоритет безумовно — фінансування малого бізнесу, освітні програми та допомога військовим (бажано те, що допоможе швидко соціалізуватись).
  • ДОСТУПНІСТЬ: оформлення, вимоги та терміни.
  • ЗОБОВ'ЯЗАННЯ: чи повернення, наприклад державні програми, вимога працевлаштувати 25 осіб, для деяких підприємств та галузей, це вимога яку виконати неможливо (технологічний процес не потребує такої кількості).

Ну перейдемо до конкретики. Сьогодні про Mercy Corps — це глобальна команда гуманітаріїв, які працюють разом на передовій найбільших криз сучасності, створюючи майбутнє можливостей задля суспільного процвітання.

У межах дії програми підтримки економічної стійкості України (UERP) є можливість отримати фінансову допомогу в окремих областях та за різними програмами:
1) Фінансову допомогу для ВПО у Дніпропетровській області для відновлення втраченого через війну мікробізнесу та започаткування власної справи. Сума — 1500 $.

2) Фінансову допомогу для переміщених та місцевих дрібних фермерів, які постраждали внаслідок війни, в Полтавській, Сумській та Чернігівській областях для започаткування, відновлення або розширення присадибної / дрібної фермерської діяльності. Сума — 1500 $.

3) Фінансову допомогу малим та середнім фермерським підприємствам, для подолання наслідків війни у сільському господарстві, у Київській, Полтавській, Сумській та Чернігівській областях. Сума — 40 000 $.

4) Фінансову допомогу для релокованого через війну малого та середнього бізнесу в Київській, Івано-Франківській, Львівській та Тернопільській областях для збереження та створення робочих місць для ВПО та постраждалого внаслідок бойових дій населення. Сума — 20 000 $

Курс «ПІДПРИЄМЕЦЬ» ми розробили саме для тих, у кого є бажання створити та розвивати власний бізнес. 

Подати заявку можливо тут: https://uerp.mercycorps.org/


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини Профорієнтація Фінанси, страхування