«Меню» — доробка для обліку громадського харчування

Непоодинокі випадки, коли підприємство займається громадським харчуванням, але має до цього напряму дуже опосередковане відношення. І звичайно виникає необхідність вести облік і цієї сфери діяльності.

Облік цієї сфери діяльності: складати меню, роздруковувати меню, і головне — правильно списувати матеріали.

Наприклад, заводська столова, бази відпочинку, санаторії, профілакторії. Спеціалістами ТОВ Проком була виконана спеціальна доробка «Документ Меню», яка якраз і виконує ці функції.

Для яких конфігурацій підходить?

Доопрацювання створено для типових конфігурацій BAS Бухгалтерія ПРОФ та BAS Бухгалтерія КОРП

Де можна детальніше дізнатись про доопрацювання «Меню»?

А ще більше цікавого матеріалу щодо роботи в BAS можете знайти в нашому телеграм-каналі: https://t.me/Procom_ProBAS.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Економіка, бухгалтерія та облік Онлайн курси