Чи можливо вступити до американського університету без TOEFL або IELTS

Чи можливо вступити до американського університету без TOEFL або IELTS

Якщо рівень англійської недостатньо високий для складання іспиту, на допомогу прийдуть підготовчі курси Stafford House International. Їх можна пройти в Сан-Франциско, Бостоні, Чикаго та інших містах.

Про вищу освіту в США мріють чимало українців. Адже це престижно та перспективно. Але постає мовне питання. Для вступу потрібен сертифікат IELTS чи TOEFL. Без нього потрапити до університету неможливо.

University Pathway: курси для підготовки до вступу в університети

University Pathway — це спеціальна програма для іноземних студентів, яка дозволяє підготуватися до вступу та вивчити англійську на потрібному рівні. Розроблена на базі університетів Америки. University Pathway передбачає не тільки вивчення мови, а й підготовку до вступу в ВНЗ.

Програма розроблена школою Stafford House. Її головною перевагою є гнучкість. Базовий курс розрахований саме на вивчення мови. Але до нього додаються модулі, які знадобляться для вступу на обрану спеціальність. Саме тому University Pathway ідеально підходить для підготовки іноземних студентів до навчання в університетах США.

Базовий мовний модуль складається з 20-35 уроків на тиждень. Тривалість залежить від початкових знань студента. Для навчання формуються невеликі групи по 10-15 учнів.

Структура академічних модулів:

  • підготовка до проходження IELTS;
  • академічна англійська;
  • опанування навичок дослідження;
  • вивчення основ презентації;
  • академічний лист;
  • вивчення загальної англійської;
  • граматика та лист.

Вступ в університет з командою University Pathways Team

Вступити в престижний закордонний ВНЗ самостійно без сторонньої допомоги дуже складно та майже неможливо. Саме тому в мовній школі Stafford House передбачено не тільки навчання, а й всебічна допомога при вступі. Тобто студенти, крім знань, отримують важливі консультації від фахівців зі вступу в університети. Спеціалісти школи надають не тільки консультативну, а й цілком реальну допомогу при поданні документів та проходженні співбесід.

До переліку послуг входять:

  • подача заяв у три обраних університети;
  • розробка індивідуального плану підготовки до вступу;
  • перемовини про зустріч з координатором із зарахування.

Можливості, що відкриваються при проходженні курсів підготування

Якщо чітко виконувати всі поради та умови, школа гарантує вступ до обраного навчального закладу. А також значно полегшує саму процедуру вступу. Але на цьому перелік переваг не закінчується.

Також використання програми дозволяє отримати:

Умовний лист вступу. Якщо подати документи на навчання через EDUSTEPS та обрати один з університетів-партнерів школи, можна отримати лист про зарахування ще до початку програми підготовки. Така можливість з'являється, якщо абітурієнт повністю відповідає умовам ВНЗ окрім володіння англійською.

Відсутність TOEFL. Достатньо набути необхідний рівень знань під час проходження програми, щоб школа перевела студента в університет.

Всебічна підтримка. При вступі в один з університетів-партнерів EDUSTEPS, наші спеціалісти проведуть вас через всі етапи процедури. Підтримка розповсюджується не тільки на подання документів та проходження співбесід, а й на організацію переїзду та підбір житла.

Скільки коштує проходження програми

Ціна залежить від обраної інтенсивності занять. Курс триває мінімум 8 тижнів. Для тих, хто навчається довше 12 тижнів, передбачені знижки. Якщо обрана програма передбачає 30 занять на тиждень, ціна становить 3280 USD. За 35 занять доведеться заплатити 3600 USD.

Важливо враховувати, що супровід консультанта, проживання, харчування та збори від держави та навчального закладу потрібно сплачувати окремо.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Вища освіта