Маленька країна з великими можливостями

Маленька країна з великими можливостями

Громадська організація «Cловацький дім» надає комплексний супровід, що складається з 3-х програм абітурієнтам Словаччини. 1. Індивідуальні тури до ВНЗ Словаччини. 2. Курси словацької мови. 3. Допомога та супровід при вступі до ВНЗ Словаччини.

Громадська організація «Словацький дім» надає комплексний супровід, що складається з 3-х програм абітурієнтам Словаччини. Ми вас проведемо за руку від ідеї навчання за кордоном до вступу в державні навчальні заклади на території Словаччини! Для цього використовуйте дані програми:

  1. Молодь, яка ще не визначилася з навчальним закладом, має змогу взяти участь в ознайомчому індивідуальному турі до університетів Словаччини. Тури проходять у зручний для вас час за попередньою домовленістю.
  2.  Для того, щоб перебування в країні було комфортним і безпроблемним для вас, ми проводимо курси словацької мови. Вивчення мови відбувається у групах із 3-4 осіб.
  3. Допомога та супровід «під ключ» при вступі до університетів або гімназії.

У разі одночасного замовлення двох і більше програм майбутні абітурієнти отримають БОНУСНИЙ СЕРТИФІКАТ на морський круїз!

Додаткову інформацію можна отримати за телефонами: [відкрити контакти]+38 050 395 2141 або [відкрити контакти]+421 951 449 713 (Viber, Телеграм, WhatsApp) або на сайті http://slovakdom.com.ua/


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Вища освіта Мовні курси Програми для студентів