Запрошуємо вас 27 лютого 2024 року на навчальний курс «Сертифікований провідний спеціаліст із впровадження на основі ISO 22301»

Запрошуємо вас 27 лютого 2024 року на навчальний курс «Сертифікований провідний спеціаліст із впровадження на основі ISO 22301»

Запрошуємо Вас долучитись до навчального курсу від PECB, який покликаний підготувати Вас до ефективного впровадження та управління системою безперервності бізнесу відповідно до стандарту ISO 22301.

Цей навчальний курс надає учасникам комплексний огляд передових методів у сфері системи управління безперервністю бізнесу, дозволяючи не лише зрозуміти, але й застосувати ключові стратегії для забезпечення стійкості організації у складних умовах. Через інтерактивні практичні заняття, ви отримаєте глибокі знання та навички, потрібні для розробки та впровадження ефективної системи управління, яка підтримуватиме неперервну діяльність вашої організації. Учасники тренінгу вивчать важливість і переваги системи управління безперервністю бізнесу для компаній, суспільства та державних структур. Навчання відбувається у режимі реального часу, з можливістю взаємодії з лектором та іншими учасниками для обговорення питань та отримання відповідей.

Цільова аудиторія:

  • Професіонали, зацікавлені в галузі управління безперервністю бізнесу.
  • Керівники проектів та консультанти у сфері безперервності діяльності.
  • Фахівці, які бажають глибше зануритися в аспекти впровадження СУББ.
  • Відповідальні за дотримання стандартів СУББ у своїх організаціях.
  • Члени команд з управління безперервністю бізнесу.

Цілі курсу:

  • Забезпечення глибокого розуміння принципів, стратегій та методів, що сприяють ефективному запровадженню СУББ згідно ISO 22301.
  • Надання знань для розробки, підтримки та керування системою безперервності бізнесу відповідно до міжнародного стандарту.
  • Освітлення шляхів надання компетентних рекомендацій керівництву організацій з використанням найкращих практик у сфері.
  • Підготовка до успішного проходження зовнішнього сертифікаційного аудиту.

Цей курс є ідеальним вибором для тих, хто прагне не тільки підвищити свою кваліфікацію, але й зробити значний внесок у розвиток та безпеку своєї організації.

Переглянути інформацію про курс та більше дізнатися про навчання ви можете на нашому сайті за посиланням.

Зареєструватись на курс


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Project management, управління проектами Аудит, стандартизація, ISO Фінанси, кредит, банківська справа