5 порад, як знизити вартість навчання в США

5 порад, як знизити вартість навчання в США

Залишати свою рідну країну, щоб навчатися у Сполучених Штатах, це велике випробування. Є п'ять порад, як скоротити витрати на освіту у США. Як іноземному студенту вам потрібно бути готовим до оплати навчання.

У звіті Ради коледжів «Тенденції ціноутворення та підтримки студентів» йдеться про те, що у 2022–2023 фінансовому році студентам денної форми навчання з інших штатів потрібно буде виділити бюджет 45 240 доларів. Ця сума відноситься до чотирирічних державних університетів та коледжів. Зрозуміло, що навчання у приватних чотирирічних некомерційних навчальних закладах коштує в середньому 557 570 доларів США для іноземних студентів. Чекайте на збільшення витрат, якщо ви отримаєте академічний або професійний ступінь.

На перший погляд, ці цифри можуть здатися фантастичними. Але за ретельного планування іноземні студенти можуть спокійно жити у Сполучених Штатах.

Скільки коштує проживання у США

Вартість навчання у Сполучених Штатах залежить від багатьох фінансових факторів, окрім вартості навчання. Під час навчання у Сполучених Штатах ви також повинні враховувати свої щоденні витрати. Ми зібрали дані за 2023 рік, щоб показати приблизні витрати студентів у доларах США на місяць:

  • оренда житла в кампусі — 1025;
  • житло поза кампусом — 1339;
  • ціна харчування — 444 долари;
  • медичні послуги — 552;
  • закупівля навчальних ресурсів — 103;
  • перевезення — 72;
  • відпочивання — 83;
  • інші витрати — 2234.

Загальна місячна витрата становить приблизно 2170 доларів.

Ці дані отримані з Каліфорнійської комісії з надання допомоги студентам та Ради коледжів штату. Необхідно пам'ятати, що ваші власні витрати можуть відрізнятись від зазначених. Загальна вартість вашого життя може бути змінена різними показниками, такими як вартість навчання у навчальному закладі, розташування житла та особисті фінансові потреби.

5 важливих порад щодо зниження витрат під час навчання у Сполучених Штатах

EDUSTEPS не обирає програму для отримання стипендій чи грантів. Ми зараховуємо студентів лише до платних програм, які можуть надавати стипендії у вигляді знижок на навчання.

Ось кілька способів скоротити витрати на навчання, одночасно покращивши свою навчальну програму:

  1. Подати заявку на стипендію. Фінансова допомога сторонніх організацій чи знижка на навчання у певному навчальному закладі називаються стипендіями. Ви можете подати заявку на стипендію у кількох місцях, таких як ваша країна, навчальний заклад, дипломні програми, некомерційні організації, приватні компанії, місцеві групи та професійні асоціації. Для подання заявки на стипендію зазвичай потрібна низка документів, зокрема особисте есе.
  2. Одержання фінансування. Це фінансова допомога, яка вимагає від вас виконання певних зобов'язань після закінчення навчання. Для іноземних студентів є гранти, які можуть допомогти вам отримати гроші на навчання. Студенти зі ступенем магістра можуть отримати стипендію. Гроші надаються не лише державними органами, а й різними навчальними закладами, державними та приватними організаціями. База даних Міжнародного інституту освіти «Фінансування досліджень у США» містить додаткову інформацію про гранти.
  3. Робота у неповний день. Студентам з візою F-1 дозволяється працювати на кампусі до 20 години на тиждень протягом навчального семестру. Іноземні студенти з візою F-1 можуть отримати дозвіл у деяких випадках після проходження повного року навчання та за наявності фінансових проблем.
  4. Використовувати освітні кредити. Ще один спосіб покриття витрат на навчання в Сполучених Штатах. Подібні позички передбачають, що ви повинні погасити певну суму з відсотками протягом певного періоду часу. Деякі навчальні кредити для іноземних студентів призначені для покриття різних витрат, пов'язаних із навчанням.
  5. Ділити витрати між кількома руммейтами. Студенти, як місцеві, так й іноземні, часто шукають сусідів, щоб зменшити витрати на проживання. Ви можете поділити загальні витрати, включаючи оренду, їжу, рахунки за електрику, Wi-Fi, газ та воду.

Крім того, необхідно ретельно планувати свої щоденні витрати, щоб вони відповідали бюджету та зберігали свої гроші. Це включає фіксовані витрати, такі як плата за освіту та житло, а також щоденні витрати, які ви можете змінювати відповідно до ваших можливостей.

Ці стратегії допоможуть іноземним студентам здобувати якісну освіту та одночасно виживати фінансово у США.

Щоб уникнути проблем після переїзду, зверніться до експертів Edusteps. Співробітники з великим досвідом пояснять кожен аспект навчання у Сполучених Штатах та допоможуть обрати економічно вигідний варіант.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Вища освіта