Ефект спостерігача

Ефект спостерігача

Як цей ефект діє у нашому житті: все що ми вивчили, визначили, припустили, як можлива реальність відрізає і руйнує можливі та ймовірні реальності, перетворюючись на одну панівну, вибрану нами з простору обмежень.

Сьогодні розповім вам про експеримент, про який говорила позавчора на ефірі про молодість. Є відомий досвід Юнга (з двома щілинами, подивіться 😉), який дуже наочно показує найчастіше незрозумілі чаклунства нашого світу, і як наше спостереження впливає на стан квантових частинок!!!

Суть експерименту в тому, що коли реальність перебуває в стані, що не спостерігається, вона проявляється багатьма варіантами можливостей (квантовий світ). При спостереженні — ефект можливостей звужується до передбачуваних (в експерименті це виглядає як відомі закони фізики).

Те саме перекладемо на все наше життя: все що ми вивчили, визначили, припустили, як можлива реальність відрізає і руйнує можливі та ймовірні реальності, перетворюючись на одну панівну, вибрану нами з простору обмежень.

У процесі написання посту, згадала листування з однією прекрасною жінкою, яка написала мені про те, що від сина дуже довго немає звісток, на що я їй запропонувала створювати у своїй свідомості тільки реальність, де він живий і здоровий, і не дозволяти поганим думкам залітати на думку. Насправді такого спілкування останнім часом було кілька, і з усіма все слава Богу 🙏😇

Що потрібно, щоб ми так сильно перейнялися й усвідомили можливості нашого творіння, і вийшли з-під контролю всіх обмежень, яку реальність тоді ми всі разом змогли б створити прямо зараз? І скрізь, де ми віримо, і погоджуємося (неопротестоване почуте /прочитане, мовчання = згоду) з можливим розвитком подій, що підноситься — чи готові ви це розсвідчити й вийти за межі, у квантовий світ незрозумілих, чарівних можливостей?

Що, якби ми не віддавали своєї радості підморгування, веселого прояву, використання кольорів веселки, через привласнені та перекручені кимось символи.

Божественним людям можна все🥳😇❤️

Більше — у моєму інстаграмі Блог «Грані усвідомленості».


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Коучинг, менторство Психологія, емоційний інтелект Саморозвиток