Блог навчальних закладів

Знайдено 14 статей

З чого школяру почати вивчення ІТ

Який напрям ІТ найкраще підійде моїй дитині, яка тільки починає шлях в ІТ?

Навчання дітей англійської: особливості та практичні поради

Вивчення англійської мови в ранньому віці є важливим етапом у розвитку дитини, що може відкрити перед нею безліч можливостей у майбутньому.

Іспит A2 Key KET: особливості та як успішно скласти

Іспит A2 Key (KET) є одним із найпоширеніших тестів, який підтверджує базовий рівень знань англійської мови. Цей сертифікат є важливим кроком для тих, хто хоче впевнено спілкуватися англійською мовою.

Супровід на навчання до Чехії

13 років ми допомагаємо студентам виїхати на навчання в Чехію: вивчити мову, підібрати підготовче відділення і успішно адаптуватися в країні.

7 навичок, які має засвоїти ваша дитина для успіху в житті

Цього не вчать у звичайній школі, але навчать у Львівській Академії СТАРТ_ІТ.

Фриланс чи робота в офісі?

Як обрати, якщо ти школяр і ще не маєш досвіду? Ми пропонуємо дослідити плюси та мінуси обох варіантів разом із професіоналом HR-ником.

Soft Skills — що це таке і для чого вони потрібні моїй дитині?

Що таке Soft Skills? Так звані «м’які навички» або soft skills відповідають за здатність людини чітко висловлювати свою думку, знаходити підхід до інших людей, ефективно керувати часом, виявляти креативність тощо.

Безоплатний марафон для дітей та підлітків «Таврійська долина» від GoITeens — відбудуємо східні та південні території разом

Безоплатний марафон для дітей «Таврійська долина» — спецпроєкт від GoITeens для діток від 7 до 17 років. Діти матимуть можливість створити своїми руками Україну Перемоги та спланувати реконструкцію тимчасово окупованих територій «Таврійська долина».

Як підготувати підлітка до дорослого життя?

Які знання потрібні змалечку? Чому розмови на тему грошей необхідні вже з 12 років та як фінансова грамотність допоможе підлітку? Чи достатньо власного досвіду для убезпечення дитини? Відповіді на ці питання у статті.

  • DarwinLand
  • Альона Міллер
  • 19 квітня 2023