Блог навчальних закладів

Знайдено 13 статей

Як обрати онлайн-школу англійської мови для дитини

Навчання англійської мови є надзвичайно важливим для розвитку дитини в сучасному світі. Але при виборі онлайн-школи виникає багато питань і сумнівів. Які критерії варто враховувати при виборі?

8 книг, які варто читати тим, хто починає вчити англійську

Ця підбірка включає 8 книг для початківців у вивченні англійської мови. Вони мають простий сюжет та мову, що допомагає покращити навички читання та розуміння англійської.

Які навички треба прокачати підлітку до 15 років

Для того, щоб ваш підліток зміг повністю реалізувати власний потенціал у світі, що стрімко змінюється, важливо розвивати навички, які підготують його до дорослого життя.

Нова профорієнтація: навігація лабіринтом сучасного ринку праці

Що таке нова профорієнтація? Як профорієнтологи та кар'єрні консультанти враховують сучасні тренди та зміни середовища у своїй роботі? Які саме тренди варто враховувати при виборі професії сьогодні? Відповіді в цій статті.

Фриланс чи робота в офісі?

Як обрати, якщо ти школяр і ще не маєш досвіду? Ми пропонуємо дослідити плюси та мінуси обох варіантів разом із професіоналом HR-ником.

Ваш підліток вже визначився ким хоче бути?

Останнім часом до нас все частіше звертаються безпосередньо школярі. Вони ретельно вивчають пропозиції на ринку та обирають заклад, що відповідає їх вимогам. Все дуже по-дорослому і виважено. Відверто - ми у захваті!

Запрошуємо на відкритий урок «Моделювання персонажу з гри Minecraft»

Запрошуємо на відкритий урок «Моделювання персонажу з гри Minecraft».

Як обрати комп’ютерні курси для дитини?

Якщо ви хочете вибрати хороші IT-курси для своєї дитини, то кращий спосіб це зробити — особисто поспілкуватися з адміністраторами та представниками школи.

Навчання в морських технікумах у Польщі

Якщо ваша дитина хотіла б освоїти морські спеціальності й ходити в море під прапором ЄС, то 5 років після 9 класу зі знанням польської мови, гарними оцінками й бездоганним фізичним здоров'ям — основні умови для такої спеціальності.

Яку роль відіграє проєктна робота на уроках?

Аби навчання було корисним, з огляду на майбутню буденність учня, в новій українській школі відбувається проєктна робота.

  • @Gomother
  • IT школа Go-Mother
  • 25 листопада 2022