Блог навчальних закладів

Знайдено 114 статей

Продажі - одвічна тема. Майстер-клас від Олександра Орлюка

Дійсно, продажі - тема одвічна... Але каламбур полягає в тому, що знання теорії ще не означає вміння продавати та ефективно управляти сейлзом.

CRM, юридичні аспекти управління та випускники: насичений модуль CIM

У вихідні наприкінці зими слухачі програми зустрічалися одразу з кількома цікавими запрошеними спікерами, що прийшли поділитися своїми знаннями та досвідом в рамках модулю Resource Management на програмі для маркетологів CIM.

Чесний "Лонгрід" про online-освіту

У наш час інтернет пропонує величезну кількість варіантів онлайн освіти. У той же час на багатьох форумах і ресурсах активно обговорюється online формат освіти. У них ставиться під сумнів цінність навчання при віддаленому доступі в online середовищі.

Корпоративне навчання в бізнес-школі

Міжнародний Інститут Бізнесу має багаторічний досвід співпраці з провідними компаніями у створенні і проведенні корпоративних програм навчання.

Ще більше діджиталізації – а ви встигаєте за змінами?

Для досягнення значних успіхів і для вироблення нових підходів ведення бізнесу вже добра половини компаній всього світу застосовують digital-стратегію в своїй практиці.

Які інструменти вивчаються в курсі Оксани Булкот «Інвестиційний менеджмент»

На етапі вибору навчального закладу і певної програми навчання важливо для себе розуміти критерії вибору і уявляти можливий результат від навчання. Якщо практичність знань та навичок – це одна з важливих вимог для вас, то ви на вірному шляху.

Розпочався прийом заявок на отримання грантів на навчання в МІБ​

Бізнес-школа «Міжнародний інститут бізнесу» продовжує підтримувати талановиту молодь, що прагне розвитку в сфері управління бізнесом та шукає можливостей для отримання сучасних знань, навичок та інструментів через навчання на програмі MBA.

Как достигается эффективность MBA-программ в МИБ?

Почему MBA-программы бизнес-школы «Международный институт бизнеса» так эффективны? Фокус на практичность. Качественный нетворкинг. Синергия знаний и опыта преподавателей.

21 вересня презентація програми та експертний майстер-клас для фахівців некомерційного сектору

Бізнес-школа МІБ запрошує представників державних органів, неурядових організацій на зустріч, де можна більше дізнатись про програму управлінського розвитку MBA in Public Sector

Освітні гранти для фахівців некомерційного сектору

26 років тому бізнес-школа “Міжнародний інститут бізнесу” взяла курс на підтримку української економіки через підготовку кваліфікованих управлінських кадрів