
Львівський фаховий коледж харчових технологій та бізнесу Національного університету харчових технологій
Львовский профессиональный колледж пищевых технологий и бизнеса Национального университета пищевых технологий
-
Львів
· вул. Бортнянського, 30/32
На мапі - lfkhtb.lviv.ua
-
Щоб зв'язатися із закладом, відкрийте телефон і ел. пошту.
Спеціальності та освітні програми
36G13 Харчові технології
G13 Виробництво харчової продукції
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 5 місяців навчання (01.09.2025 — 31.01.2029).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 14 липня.
- Місця: контракт — 3.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 Виробництво харчової продукції БСО Другий додатковий набір
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 4 місяці навчання (06.10.2025 — 31.01.2029).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 8 вересня — 2 жовтня.
- Місця: контракт — 1.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
1 ≥ 0 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 Виробництво харчової продукції БСО додатковий набір
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 5 місяців навчання (01.09.2025 — 31.01.2029).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 4 — 27 серпня.
- Місця: контракт — 1.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
1 ≥ 0 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 Виробництво харчової продукції ПЗСО
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2025 — 31.01.2028).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: контракт — 8.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 Виробництво харчової продукції ПЗСО ( додатковий набір)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (08.09.2025 — 31.01.2028).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 11 серпня — 5 вересня.
- Ліцензійний обсяг — 1.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 0 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 Виробництво харчової продукції ПЗСО (Другий додатковий набір)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 4 місяці навчання (13.10.2025 — 31.01.2028).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 15 вересня — 9 жовтня.
- Місця: контракт — 1.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 0 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 Зберігання, консервування та переробка м'яса
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 5 місяців навчання (01.09.2025 — 31.01.2029).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 14 липня.
- Місця: контракт — 3.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 Зберігання, консервування та переробка м'яса БСО додатковий набір
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 5 місяців навчання (01.09.2025 — 31.01.2029).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 4 — 27 серпня.
- Місця: контракт — 1.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
1 ≥ 0 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 Зберігання, консервування та переробка м'яса ПЗСО
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2025 — 31.01.2028).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: контракт — 23.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 Зберігання, консервування та переробка м'яса ПЗСО ( Додатковий набір )
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (08.09.2025 — 31.01.2028).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 11 серпня — 5 вересня.
- Місця: контракт — 1.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 0 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 Зберігання, консервування та переробка молока
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 5 місяців навчання (01.09.2025 — 31.01.2029).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 14 липня.
- Місця: контракт — 3.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 Зберігання, консервування та переробка молока БСО Другий додатковий набір
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 4 місяці навчання (06.10.2025 — 31.01.2029).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 8 вересня — 2 жовтня.
- Місця: контракт — 1.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
1 ≥ 0 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 Зберігання, консервування та переробка молока БСО додатковий набір
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 5 місяців навчання (01.09.2025 — 31.01.2029).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 4 — 27 серпня.
- Місця: контракт — 1.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
1 ≥ 0 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 Зберігання, консервування та переробка молока ПЗСО
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2025 — 31.01.2028).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: контракт — 23.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 Зберігання, консервування та переробка молока ПЗСО ( Другий додатковий набір)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 4 місяці навчання (13.10.2025 — 31.01.2028).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 15 вересня — 9 жовтня.
- Місця: контракт — 1.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 0 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 Зберігання, консервування та переробка молока ПЗСО (додатковий набір)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (08.09.2025 — 31.01.2028).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 11 серпня — 5 вересня.
- Місця: контракт — 1.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 0 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 Зберігання,консервування та переробка м'яса БСО Другий додатковий набір
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 4 місяці навчання (06.10.2025 — 31.01.2029).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 8 вересня — 2 жовтня.
- Місця: контракт — 1.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
1 ≥ 0 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 Зберігання,консервування та переробка м'яса ПЗСО ( Другий додатковий набір)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 4 місяці навчання (13.10.2025 — 31.01.2028).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 15 вересня — 9 жовтня.
- Місця: контракт — 1.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 0 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
Відгуки
33Раджу всім хто хоче навчатись в ЛФКХТБ . Цікаві заняття вчителі завжди будуть раді допомогти
Дуже класний коледж не пожалів що вступив в нього
Коледж вразив мене з першого погляду:затишні аудиторії сучасне обладнання, приємно атмосфера. Пишаюся тим що навчаюся в ньому
Мені все подобається! Приємні викладачі, цікаві заняття. Раджу всім, хто хоче тут навчатись
Дивіться також усі коледжі у Львові, ЗВО/ВНЗ у Львові, курси у Львові, репетиторів у Львові, роботу у Львові.
Самий крутий коледж світу