Економіко-правовий фаховий коледж київського кооперативного інституту бізнесу і права
Экономико-правовой профессиональный колледж киевского кооперативного института бизнеса и права
-
Щоб зв'язатися із закладом, відкрийте телефон і ел. пошту.
Спеціальності та освітні програми
215241 Готельно-ресторанна справа
241 Готельна справа (зміна) 2 курс вступ на основі кваліфікованого робітника, денна
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та товарознавства.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2025).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 10 липня — 8 серпня.
- Місця: контракт — 1.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
241 Готельна справа на основі молодшого спеціаліста, заочна
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 2 курс.
- Факультет: Харчових технологій та товарознавства.
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2025).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 10 липня — 8 серпня.
- Місця: контракт — 1.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
241 Готельна справа, вступ на основі кваліфікованого робітника, 2 курс, (зміна), (2сесія) заочна
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та товарознавства.
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 9 місяців навчання (01.10.2023 — 30.06.2025).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 25 серпня — 23 вересня.
- Місця: контракт — 1.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
241 Готельна справа, вступ на основі кваліфікованого робітника, зміна, 2 курс, денна, (2 сесія)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та товарознавства.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 9 місяців навчання (01.10.2023 — 30.06.2025).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 25 серпня — 23 вересня.
- Місця: контракт — 1.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
241 Готельно-ресторанна справа 2 курс (зміна) вступ на основі кваліфікованого робітника, заочна
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та товарознавства.
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2025).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 10 липня — 8 серпня.
- Місця: контракт — 2.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
241 Готельно-ресторанна справа, 1 курс, вступ БЗСО ( 1 сесія)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та товарознавства.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2026).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 30 червня — 20 липня.
- Місця: контракт — 30.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
241 Готельно-ресторанна справа, 2 курс, вступ ПЗСО, денна (1 сесія)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та товарознавства.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2025).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 10 липня — 8 серпня.
- Місця: контракт — 15.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
241 Готельно-ресторанна справа, 2 курс, вступ ПЗСО, заочна, (1 сесія)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та товарознавства.
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2025).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 10 липня — 8 серпня.
- Місця: контракт — 15.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
241 Готельно-ресторанна справа, 2 курс, вступ ПЗСО, заочна, (2 сесія)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та товарознавства.
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 9 місяців навчання (01.10.2023 — 30.06.2025).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 25 серпня — 23 вересня.
- Місця: контракт — 15.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
241 Готельно-ресторанна справа, 2 курс, вступ ПЗСО, заочна, (3 сесія)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та товарознавства.
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 8 місяців навчання (01.11.2023 — 30.06.2025).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 25 вересня — 24 жовтня.
- Місця: контракт — 2.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
241 Готельно-ресторанна справа, ПЗСО, денна (2 сесія)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та товарознавства.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 9 місяців навчання (01.10.2023 — 30.06.2025).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 25 серпня — 23 вересня.
- Місця: контракт — 15.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
241 Готельно-ресторанна справа, ПЗСО, денна (3 сесія)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та товарознавства.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 8 місяців навчання (01.11.2023 — 30.06.2025).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 25 вересня — 24 жовтня.
- Місця: контракт — 2.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
241 Готельно-ресторанна справа, ПЗСО, денна (4 сесія)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та товарознавства.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 7 місяців навчання (01.12.2023 — 30.06.2025).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 25 жовтня — 23 листопада.
- Місця: контракт — 1.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
241 Готельно-ресторанна справа, ПЗСО, з.ф. (4 сесія)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та товарознавства.
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 7 місяців навчання (01.12.2023 — 30.06.2025).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 25 жовтня — 23 листопада.
- Місця: контракт — 1.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
241 Готельно-ресторанна справа, вступ БЗСО, (2 сесія)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та товарознавства.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2026).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 14 липня — 12 серпня.
- Місця: контракт — 20.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
241 Готельно-ресторанна справа, вступ на основі БЗСО (3 сесія)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та товарознавства.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 8 місяців навчання (01.11.2023 — 30.06.2026).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 25 вересня — 24 жовтня.
- Місця: контракт — 20.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
241 Готельно-ресторанна справа, вступ на основі БЗСО (4 сесія)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та товарознавства.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 7 місяців навчання (01.12.2023 — 30.06.2026).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 25 жовтня — 22 листопада.
- Місця: контракт — 10.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
241 Готельно-ресторанна справа, вступ на основі кваліфікованого робітника денна (3 сесія)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та товарознавства.
- Денна форма навчання.
- 8 місяців навчання (01.11.2023 — 30.06.2024).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 25 вересня — 24 жовтня.
- Місця: контракт — 5.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
241 Готельно-ресторанна справа, вступ на основі кваліфікованого робітника заочна (1 сесія)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та товарознавства.
- Заочна форма навчання.
- 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2024).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 10 липня — 8 серпня.
- Місця: контракт — 10.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
241 Готельно-ресторанна справа, вступ на основі кваліфікованого робітника заочна (3 сесія)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та товарознавства.
- Заочна форма навчання.
- 8 місяців навчання (01.11.2023 — 30.06.2024).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 25 вересня — 24 жовтня.
- Місця: контракт — 5.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
241 Готельно-ресторанна справа, вступ на основі кваліфікованого робітника заочна форма (4 сесія)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та товарознавства.
- Заочна форма навчання.
- 7 місяців навчання (01.12.2023 — 30.06.2024).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 25 жовтня — 23 листопада.
- Місця: контракт — 5.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
241 Готельно-ресторанна справа, вступ на основі кваліфікованого робітника, денна (1 сесія)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та товарознавства.
- Денна форма навчання.
- 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2024).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 10 липня — 8 серпня.
- Місця: контракт — 15.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
241 Готельно-ресторанна справа, вступ на основі кваліфікованого робітника, денна (2 сесія)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та товарознавства.
- Денна форма навчання.
- 9 місяців навчання (01.10.2023 — 30.06.2024).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 25 серпня — 23 вересня.
- Місця: контракт — 10.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
241 Готельно-ресторанна справа, вступ на основі кваліфікованого робітника, денна (4 сесія)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та товарознавства.
- Денна форма навчання.
- 7 місяців навчання (01.12.2023 — 30.06.2024).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 25 жовтня — 23 листопада.
- Місця: контракт — 5.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
241 Готельно-ресторанна справа, вступ на основі кваліфікованого робітника, заочна (2 сесія)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та товарознавства.
- Заочна форма навчання.
- 9 місяців навчання (01.10.2023 — 30.06.2024).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 25 серпня — 23 вересня.
- Місця: контракт — 10.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
241 Готельно-ресторанна справа, вступ на основі молодшого спеціаліста, денна
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 2 курс.
- Факультет: Харчових технологій та товарознавства.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2025).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 10 липня — 8 серпня.
- Місця: контракт — 1.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
Відгуки
37Найжахливіший коледж у житті. Вчительський склад змінюється постійно, а оцінюють однакові завдання у учнів по-різному, в залежності від ставлення вчителя до того, хто навчається. Будівля в неописаному стані, де немає навіть нормального укриття, де тільки-тільки почали замінювати вікна в навчальних аудиторіях (з дерев'яних на більш нові), де кураторам байдуже на їх студентів, і вони не можуть проконсультуватися в разі чого, де зимою в верхньому одязі холодно, бо відсутнє опалення. Також, попри все це, медична сестра знаходиться лише до 12-ти години. І якщо стане погано після цього часу, лишається лише додому йти, без єдиної можливості отримати медичну допомогу. Єдиною приємною людиною була Сервецька Юлія Володимирівна. Окрема шана їй!
Мені подобається Багато усього проводиться До ЗНО добре підготували. За взятки ніколи не чув а по всьому коледжу висять таблички на які направити телефон і можна написати прямо ректору.
Ужасный колледж !!!!взятки берут за всё подряд ,обнаглели вкрай. Взятки берут прям на паре .Недавно не допустили на сессию студентку которая шла на красный диплом!!!!!
Я тільки подала документи на навчання, але перші враження склались дуже позитивні, в приймальній комісії працює Роман Юрійович який дуже відповідально і душевно ставиться до кожного хто подає документи на вступ, надіюсь що і від навчання отримаю максимум задоволення і користі в подальшому житті.
Залишити відгук
Дивіться також усі коледжі в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, курси в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.
У відповідь на коментар Єгора хочу зазначити, що дерев'яних вікон в закладі немає із 2009 р., а викладача, якого він називає, в закладі ніколи не було. Тому, хотілося б уточнення за який коледж мова.