Економіко-правовий фаховий коледж київського кооперативного інституту бізнесу і права
Экономико-правовой профессиональный колледж киевского кооперативного института бизнеса и права
-
Щоб зв'язатися із закладом, відкрийте телефон і ел. пошту.
Спеціальності та освітні програми
215241 Готельно-ресторанна справа
241 Готельна справа (зміна) 2 курс вступ на основі кваліфікованого робітника, денна
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та товарознавства.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2025).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 10 липня — 8 серпня.
- Місця: контракт — 1.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
241 Готельна справа на основі молодшого спеціаліста, заочна
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 2 курс.
- Факультет: Харчових технологій та товарознавства.
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2025).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 10 липня — 8 серпня.
- Місця: контракт — 1.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
241 Готельна справа, вступ на основі кваліфікованого робітника, 2 курс, (зміна), (2сесія) заочна
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та товарознавства.
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 9 місяців навчання (01.10.2023 — 30.06.2025).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 25 серпня — 23 вересня.
- Місця: контракт — 1.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
241 Готельна справа, вступ на основі кваліфікованого робітника, зміна, 2 курс, денна, (2 сесія)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та товарознавства.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 9 місяців навчання (01.10.2023 — 30.06.2025).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 25 серпня — 23 вересня.
- Місця: контракт — 1.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
241 Готельно-ресторанна справа 2 курс (зміна) вступ на основі кваліфікованого робітника, заочна
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та товарознавства.
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2025).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 10 липня — 8 серпня.
- Місця: контракт — 2.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
241 Готельно-ресторанна справа, 1 курс, вступ БЗСО ( 1 сесія)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та товарознавства.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2026).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 30 червня — 20 липня.
- Місця: контракт — 30.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
241 Готельно-ресторанна справа, 2 курс, вступ ПЗСО, денна (1 сесія)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та товарознавства.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2025).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 10 липня — 8 серпня.
- Місця: контракт — 15.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
241 Готельно-ресторанна справа, 2 курс, вступ ПЗСО, заочна, (1 сесія)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та товарознавства.
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2025).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 10 липня — 8 серпня.
- Місця: контракт — 15.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
241 Готельно-ресторанна справа, 2 курс, вступ ПЗСО, заочна, (2 сесія)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та товарознавства.
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 9 місяців навчання (01.10.2023 — 30.06.2025).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 25 серпня — 23 вересня.
- Місця: контракт — 15.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
241 Готельно-ресторанна справа, 2 курс, вступ ПЗСО, заочна, (3 сесія)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та товарознавства.
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 8 місяців навчання (01.11.2023 — 30.06.2025).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 25 вересня — 24 жовтня.
- Місця: контракт — 2.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
241 Готельно-ресторанна справа, ПЗСО, денна (2 сесія)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та товарознавства.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 9 місяців навчання (01.10.2023 — 30.06.2025).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 25 серпня — 23 вересня.
- Місця: контракт — 15.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
241 Готельно-ресторанна справа, ПЗСО, денна (3 сесія)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та товарознавства.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 8 місяців навчання (01.11.2023 — 30.06.2025).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 25 вересня — 24 жовтня.
- Місця: контракт — 2.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
241 Готельно-ресторанна справа, ПЗСО, денна (4 сесія)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та товарознавства.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 7 місяців навчання (01.12.2023 — 30.06.2025).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 25 жовтня — 23 листопада.
- Місця: контракт — 1.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
241 Готельно-ресторанна справа, ПЗСО, з.ф. (4 сесія)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та товарознавства.
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 7 місяців навчання (01.12.2023 — 30.06.2025).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 25 жовтня — 23 листопада.
- Місця: контракт — 1.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
241 Готельно-ресторанна справа, вступ БЗСО, (2 сесія)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та товарознавства.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2026).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 14 липня — 12 серпня.
- Місця: контракт — 20.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
241 Готельно-ресторанна справа, вступ на основі БЗСО (3 сесія)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та товарознавства.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 8 місяців навчання (01.11.2023 — 30.06.2026).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 25 вересня — 24 жовтня.
- Місця: контракт — 20.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
241 Готельно-ресторанна справа, вступ на основі БЗСО (4 сесія)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та товарознавства.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 7 місяців навчання (01.12.2023 — 30.06.2026).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 25 жовтня — 22 листопада.
- Місця: контракт — 10.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
241 Готельно-ресторанна справа, вступ на основі кваліфікованого робітника денна (3 сесія)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та товарознавства.
- Денна форма навчання.
- 8 місяців навчання (01.11.2023 — 30.06.2024).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 25 вересня — 24 жовтня.
- Місця: контракт — 5.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
241 Готельно-ресторанна справа, вступ на основі кваліфікованого робітника заочна (1 сесія)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та товарознавства.
- Заочна форма навчання.
- 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2024).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 10 липня — 8 серпня.
- Місця: контракт — 10.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
241 Готельно-ресторанна справа, вступ на основі кваліфікованого робітника заочна (3 сесія)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та товарознавства.
- Заочна форма навчання.
- 8 місяців навчання (01.11.2023 — 30.06.2024).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 25 вересня — 24 жовтня.
- Місця: контракт — 5.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
241 Готельно-ресторанна справа, вступ на основі кваліфікованого робітника заочна форма (4 сесія)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та товарознавства.
- Заочна форма навчання.
- 7 місяців навчання (01.12.2023 — 30.06.2024).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 25 жовтня — 23 листопада.
- Місця: контракт — 5.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
241 Готельно-ресторанна справа, вступ на основі кваліфікованого робітника, денна (1 сесія)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та товарознавства.
- Денна форма навчання.
- 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2024).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 10 липня — 8 серпня.
- Місця: контракт — 15.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
241 Готельно-ресторанна справа, вступ на основі кваліфікованого робітника, денна (2 сесія)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та товарознавства.
- Денна форма навчання.
- 9 місяців навчання (01.10.2023 — 30.06.2024).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 25 серпня — 23 вересня.
- Місця: контракт — 10.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
241 Готельно-ресторанна справа, вступ на основі кваліфікованого робітника, денна (4 сесія)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та товарознавства.
- Денна форма навчання.
- 7 місяців навчання (01.12.2023 — 30.06.2024).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 25 жовтня — 23 листопада.
- Місця: контракт — 5.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
241 Готельно-ресторанна справа, вступ на основі кваліфікованого робітника, заочна (2 сесія)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
- Факультет: Харчових технологій та товарознавства.
- Заочна форма навчання.
- 9 місяців навчання (01.10.2023 — 30.06.2024).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 25 серпня — 23 вересня.
- Місця: контракт — 10.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
241 Готельно-ресторанна справа, вступ на основі молодшого спеціаліста, денна
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 2 курс.
- Факультет: Харчових технологій та товарознавства.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2025).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 10 липня — 8 серпня.
- Місця: контракт — 1.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»
Відгуки
36Мені подобається Багато усього проводиться До ЗНО добре підготували. За взятки ніколи не чув а по всьому коледжу висять таблички на які направити телефон і можна написати прямо ректору.
Ужасный колледж !!!!взятки берут за всё подряд ,обнаглели вкрай. Взятки берут прям на паре .Недавно не допустили на сессию студентку которая шла на красный диплом!!!!!
Я тільки подала документи на навчання, але перші враження склались дуже позитивні, в приймальній комісії працює Роман Юрійович який дуже відповідально і душевно ставиться до кожного хто подає документи на вступ, надіюсь що і від навчання отримаю максимум задоволення і користі в подальшому житті.
Хороший коледж і інститут! ті хто говорив, щось про зав кафедри то самі не хочуть навчатися і шукають винного!! Так вона строга, але і знання дає відмінні. Не треба винуватити когось, почніть з себе, я сама студентка і бачу які зараз студенти, вчити не хочуть, шукають легких варантів, тобто сперти все на викладачів. Викладачі дають відмінні знання, але тут справа в тому хто хоче той і вчить, за вами ж викладачі бігати не будуть "вивчи будь-ласка".
Залишити відгук
Дивіться також усі коледжі в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, курси в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.
Найжахливіший коледж у житті. Вчительський склад змінюється постійно, а оцінюють однакові завдання у учнів по-різному, в залежності від ставлення вчителя до того, хто навчається. Будівля в неописаному стані, де немає навіть нормального укриття, де тільки-тільки почали замінювати вікна в навчальних аудиторіях (з дерев'яних на більш нові), де кураторам байдуже на їх студентів, і вони не можуть проконсультуватися в разі чого, де зимою в верхньому одязі холодно, бо відсутнє опалення. Також, попри все це, медична сестра знаходиться лише до 12-ти години. І якщо стане погано після цього часу, лишається лише додому йти, без єдиної можливості отримати медичну допомогу. Єдиною приємною людиною була Сервецька Юлія Володимирівна. Окрема шана їй!