Коледжі

Харчові технології

  • вул. Чорноморського козацтва, 12, м. Одеса, 65003
  • (048) 723-55-29
    (048) 723-74-09
    (048) 723-80-10
  • Державний. Рівень акредитації I.

181 181 (Зберігання і переробка зерна) 11 кл з/в

4 620 грн. за рік
Без НМТ
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне відділення.
  • Заочна форма навчання.
  • 2 роки 6 місяців навчання (01.09.2024 — 28.02.2027).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.07.
ще 132 програми
  • бул. Машинобудівників, 40, м. Краматорськ, Донецька обл.
  • (062) 641-47-18
  • Державний. Рівень акредитації I.

181 Технологія приготування їжі

5 000 грн. за рік
Без НМТ
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Заочна форма навчання.
  • 2 роки 8 місяців навчання (01.11.2024 — 30.06.2027).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 1 — 30 жовтня.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.
ще 12 програм
  • с. Коробки, Каховський район, Херсонська обл., 74824
  • (05536) 93-3-96
    (05536) 93-1-78
    (05536) 93-1-93
  • Державний. Рівень акредитації II.

181 харчові технології

6 300 грн. за рік / бюджет
Прохідний бал 2023 (бюджет): 178,00
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Харчові технології.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2024 — 31.01.2027).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
  • Місця: бюджет — 16, контракт — 7.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.
ще 5 програм
  • вул. Київська, 40/1, м. Могилів-Подільський, Вінницька обл.
  • (04337) 6-25-61
    (04337) 6-28-50
    (04337) 6-27-97
  • Державний. Рівень акредитації I.

181 Виробництво харчової продукції на основі диплома кваліфікованого робітника (заочна контрактна форма навчання)

6 500 грн. за рік
Без НМТ
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Заочне відділення.
  • Заочна форма навчання.
  • 2 роки 4 місяці навчання (21.10.2024 — 08.02.2027).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 2 — 6 жовтня.
  • Місця: контракт — 5.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.
ще 11 програм
  • просп. Дмитра Яворницького, 76, м. Дніпро
  • (056) 745-32-01
    (068) 253-82-13
  • Державний. Рівень акредитації I.

181 Зберігання і переробка зерна на основі повної загальної середньої освіти

7 000 грн. за рік / бюджет
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: ВІДОКРЕМЛЕНИЙ СТРУКТУРНИЙ ПІДРОЗДІЛ "ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ ДНІПРОВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО АГРАРНО-ЕКОНОМІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ".
  • Заочна форма навчання.
  • 2 роки 6 місяців навчання (01.10.2024 — 30.04.2027).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.
ще 11 програм
  • вул. Музейна, 3, м. Чернігів, 14000
  • (046) 264-59-70
    (046) 277-85-82
    (046) 267-60-36
    (050) 410-01-96
  • Державний. Рівень акредитації I.

181 181 Харчові технології (1 сесія)

7 800 грн. за рік
Без НМТ
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Заочна форма навчання.
  • 2 роки 5 місяців навчання (23.09.2024 — 31.01.2027).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 9 — 14 вересня.
  • Місця: контракт — 2.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.07.
ще 26 програм
  • просп. Юності, 8, м. Вінниця, 21021
  • (096) 898-27-96
  • Державний. Рівень акредитації II.

181 Додатковий набір Технологія молока Заочне ПЗСО

8 000 грн. за рік
Без НМТ
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Заочне.
  • Заочна форма навчання.
  • 2 роки 10 місяців навчання (15.09.2024 — 30.06.2027).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 2 — 9 вересня.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.
ще 22 програми
  • вул. Гайдамацька, 15, м. Стрий, Львівська обл., 82400
  • (03245) 5-20-03
    (03245) 5-30-56
  • Державний. Рівень акредитації I.

181 пропозиції щодо регіонального замовлення на фахового молодшого бакалавра на 2024 рік

8 000 грн. за рік / бюджет
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Денна форма навчання.
  • 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2026).
  • Основа вступу: Кваліфікований робітник
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
  • Місця: бюджет — 20, контракт — 5.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.
1 освітня програма
  • вул. Леніна, 9/17, м. Полтава, 36000
  • (05322) 7-27-26
  • Державний. Рівень акредитації I.

181 Харчові технології

8 000 грн. за рік
Без НМТ
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне та заочне відділення.
  • Заочна форма навчання.
  • 2 роки навчання (01.11.2024 — 30.10.2026).
  • Основа вступу: Кваліфікований робітник
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 25 вересня — 22 жовтня.
  • Місця: контракт — 5.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.
ще 27 програм
  • вул. Шкільна, 1, м. Запоріжжя
  • (061) 280-52-92
    (096) 510-48-97
  • Державний. Рівень акредитації I.

181 Харчові технології (МС, заочна, 2 курс, контракт)

8 600 грн. за рік
Без НМТ
  • Спеціальність «Харчові технології», на 2 курс.
  • Факультет: Економіко-технологічне відділення.
  • Заочна форма навчання.
  • 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2026).
  • Основа вступу: Молодший спеціаліст
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 5 — 22 липня.
  • Місця: контракт — 10.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.07.
ще 11 програм