Коледжі

Харчові технології

363 результати

  • вул. Чорноморського козацтва, 12, м. Одеса, 65003
  • (048) 723-55-29
    (048) 723-74-09
    (048) 723-80-10
  • Державний. Рівень акредитації I.

G13 G13 (Технології молока, жирів і продуктів для індустрії краси) ПТУ з/в Інд

5 170 грн. за рік
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне відділення.
  • Заочна форма навчання.
  • 2 роки 6 місяців навчання (01.09.2025 — 29.02.2028).
  • Основа вступу: Кваліфікований робітник
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.07.
ще 139 програм
  • вул. Київська, 40/1, м. Могилів-Подільський, Вінницька обл.
  • (04337) 6-25-61
    (04337) 6-28-50
    (04337) 6-27-97
  • Державний. Рівень акредитації I.

G13 Виробництво харчової продукції на основі ПЗСО додатково (заочна контрактна форма навчання)

6 500 грн. за рік
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Заочне відділення.
  • Заочна форма навчання.
  • 2 роки 5 місяців навчання (30.09.2025 — 08.02.2028).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 1 — 13 вересня.
  • Місця: контракт — 10.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.
ще 11 програм
  • просп. Дмитра Яворницького, 76, м. Дніпро
  • (056) 745-32-01
    (068) 253-82-13
  • Державний. Рівень акредитації I.

G13 Зберігання і переробка зерна на основі повної загальної середньої освіти

7 000 грн. за рік / бюджет
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: ВІДОКРЕМЛЕНИЙ СТРУКТУРНИЙ ПІДРОЗДІЛ "ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ ДНІПРОВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО АГРАРНО-ЕКОНОМІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ".
  • Заочна форма навчання.
  • 2 роки 6 місяців навчання (01.10.2025 — 30.04.2028).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
  • Місця: контракт — 13.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.
ще 9 програм
  • просп. Юності, 8, м. Вінниця, 21021
  • (096) 898-27-96
  • Державний. Рівень акредитації II.

G13 Зберігання, консервування та переробка молока ПЗСО заочна

8 000 грн. за рік / бюджет
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Заочне.
  • Заочна форма навчання.
  • 2 роки 10 місяців навчання (18.08.2025 — 30.05.2028).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
  • Ліцензійний обсяг — 10.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.
ще 17 програм
  • с. Коробки, Каховський район, Херсонська обл., 74824
  • (05536) 93-3-96
    (05536) 93-1-78
    (05536) 93-1-93
  • Державний. Рівень акредитації II.

G13 харчові технології

8 850 грн. за рік / бюджет
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Харчові технології.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2025 — 31.01.2028).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
  • Ліцензійний обсяг — 16.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.
ще 5 програм
  • вул. Леніна, 9/17, м. Полтава, 36000
  • (05322) 7-27-26
  • Державний. Рівень акредитації I.

G13 Харчові технології

9 000 грн. за рік
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне та заочне відділення.
  • Заочна форма навчання.
  • 2 роки 5 місяців навчання (01.10.2025 — 28.02.2028).
  • Основа вступу: Кваліфікований робітник
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 1 — 16 вересня.
  • Місця: контракт — 5.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.
ще 17 програм
  • вул. Гайдамацька, 15, м. Стрий, Львівська обл., 82400
  • (03245) 5-20-03
    (03245) 5-30-56
  • Державний. Рівень акредитації I.

G13 Харчові технології

9 500 грн. за рік / бюджет
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Денна форма навчання.
  • 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2025 — 30.06.2027).
  • Основа вступу: Кваліфікований робітник
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
  • Місця: контракт — 5.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.
1 освітня програма
  • вул. 40 років Перемоги, 15, м. Василівка, Запорізька обл.
  • (061) 757-35-02
    (061) 757-35-10
    (061) 757-21-61
  • Державний. Рівень акредитації I.

G13 Харчові технології зфн

10 000 грн. за рік / бюджет
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Відокремлений структурний підрозідл "Василівський фаховий коледж Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного".
  • Заочна форма навчання.
  • 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2025 — 31.01.2028).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
  • Ліцензійний обсяг — 15.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.07.
ще 21 програма
  • вул. Смілянська, 92, м. Черкаси, 18008
  • (0472) 63-84-80
    (0472) 63-87-67
  • Державний. Рівень акредитації I.

G13 G13 Харчові технології

10 000 грн. за рік
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Заочна форма навчання.
  • 1 рік 5 місяців навчання (01.09.2025 — 01.02.2027).
  • Основа вступу: Кваліфікований робітник
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
  • Місця: контракт — 3.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.
ще 26 програм
  • вул. Кобилянської, 105, м. Сокиряни, Чернівецька обл., 60200
  • (03739) 2-14-04
  • Державний. Рівень акредитації I.

G13 Фаховий молодший бакалавр "Харчові технології"

10 000 грн. за рік
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Сокирянське вище професійне училище.
  • Денна форма навчання.
  • 1 рік 6 місяців навчання (01.09.2025 — 26.02.2027).
  • Основа вступу: Кваліфікований робітник
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 3 — 31 серпня.
  • Місця: контракт — 15.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.
ще 2 програми