Кухар
Об’єм курса:
- Вступ. Огляд кухонь (слов'янські, східні, французька, італійська, китайська, японська, ф'южн, молекулярна кулінарія).
- Обробка овочів і грибів
- Обробка риби, приймання товару, основні стадії технологічного процесу: виготовлення рибної продукції
- Підготовка напівфабрикатів, порядок обробки риби осетрових порід.
- Підготовка напівфабрикатів, порядок обробки риби осетрових порід.
- Підготовка риби до фарширування.
- Терміни зберігання.
- Супис, посібників приготування
- Бульйони, способи приготування
- Асортимент супів: прозорий, заправний, молочний, холодний, суп-пюре протертий, солодкий
- Соуси асортимент і технологія соусів
- Класифікація соусів.
- Крупи
- Страви з яєць.
- Холодні блюда, бутерброди. Салати. Вінегрети. Страви і закуски з овочів.
- Солодкі страви.
- Вироби з тіста.
- Санітарні норми для підприємства.
- Загальні вимоги техніки безпеки.
- Перевірочна робота.
Час проведення: понеділок, середа, п'ятниця 10:00 та 19:00
Категорії курсів
-
Професійні, підвищення кваліфікації
Усі курси в Одесі, а також ЗВО (вузи) в Одесі, коледжі в Одесі, репетитори в Одесі, тренінги в Одесі, робота в Одесі
Коментарі
Залишити коментар
При заповненні форми була допущена помилка
Невірно заповнені поля відзначені червоним.
Будь ласка, перевірте форму ще раз.
Дякуємо!
Ваш коментар відправлений і буде доступний на сайті після перевірки адміністратором.