Курси

Кухар


  • 3500 грн 

Об’єм курса:

  • Вступ. Огляд кухонь (слов'янські, східні, французька, італійська, китайська, японська, ф'южн, молекулярна кулінарія).
  • Обробка овочів і грибів
  • Обробка риби, приймання товару, основні стадії технологічного процесу: виготовлення рибної продукції
  • Підготовка напівфабрикатів, порядок обробки риби осетрових порід.
  • Підготовка напівфабрикатів, порядок обробки риби осетрових порід.
  • Підготовка риби до фарширування.
  • Терміни зберігання.
  • Супис, посібників приготування
  • Бульйони, способи приготування
  • Асортимент супів: прозорий, заправний, молочний, холодний, суп-пюре протертий, солодкий
  • Соуси асортимент і технологія соусів
  • Класифікація соусів.
  • Крупи
  • Страви з яєць.
  • Холодні блюда, бутерброди. Салати. Вінегрети. Страви і закуски з овочів.
  • Солодкі страви.
  • Вироби з тіста.
  • Санітарні норми для підприємства.
  • Загальні вимоги техніки безпеки.
  • Перевірочна робота.

Час проведення: понеділок, середа, п'ятниця 10:00 та 19:00

Категорії курсів


Залишити коментар

Будь ласка, введіть Ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Усі курси в Одесі, а також ЗВО (вузи) в Одесі, коледжі в Одесі, репетитори в Одесі, тренінги в Одесі, робота в Одесі