Англійська мова для дітей та дорослих



  • 150 грн за заняття

Про курс

Мовний центр POLYGLOT пропонує Вам групові курси навчання та індивідуальні заняття для дітей і дорослих.

Заняття в нашому центрі будуються за такою схемою: кожен урок включає в себе граматичний, лексичний, фонетичний матеріал в формі тексту, аудіо-діалогу або відео-ролика, відпрацювання матеріалу в ситуаціях і, звичайно ж, інтенсивну практику розмови.

Таким чином, Ви будуєте живе спілкування! У той час, як граматика, новий лексичний матеріал, фонетичні явища розглядаються в контексті мови і реальних комунікативних ситуацій.

На дитячих мовних курсах в центрі POLYGLOT навчання проходить за новітніми методиками, які дозволяють легко, швидко, а головне, цікаво освоїти сприйняття іноземної мови на слух, знайти правильну вимову і збагатити свій словниковий запас. На наших заняттях ми використовуємо тільки новітні дитячі підручники, а також великий спектр додаткових матеріалів: мультфільми, фільми, аудіо-записи, ігри, кросворди, пісні, вікторини та конкурси на іноземній мові, дозволяє дітям багато чого довідатися про інші країни, їх культурі, способі життя людей, свята і традиції.

Індивідуальні заняття - досить гнучка форма навчання, при якій учневі пропонується індивідуальний фіксований графік занять з урахуванням його побажань.
Ми рекомендуємо індивідуальну форму навчання учням, яким з якихось причин не підходить режим і розклад занять в групах, або потрібна програма вивчення іноземної мови, відмінна від основних програм школи. Також індивідуальні заняття є найбільш ефективною формою навчання в разі, коли необхідно «підтягнути» мову за короткий час.

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити
Юрий,17.01.2017, 13:49
Отличный языковой центр. Очень нравятся занятия и то как подаётся материал. Хорошее отношение к ученикам , приветливый персонал. Доволен выбором и уже есть результат от занятий, что ещё нужно. Кому необходимо выучить английский , я рекомендую школу Полиглот.
Карина,14.01.2017, 21:03
Очень хорошие курсы английского. Хожу на индивидуальные занятия. Преподаватель подобрал под меня курс обучения. Книги не обязали покупать , а предложили в электронном виде и бесплатно. Очень профессиональный подход к обучению и очень хорошее отношение к клиенту. Молодцы.Школа классная. Рекомендую всем.
Галина,13.01.2017, 14:23
Моїй доньці 8 років. Відвідуємо заняття з англійської у школі Поліглот. Я дуже задоволена викладанням та підходом вчителя до навчання дітей. Вже вивчили багато слів. Донька з задоволенням йде на уроки. Групи невеликі і вартість занять середня по місту. Хочу порекомендувати школу Поліглот.
Роман,11.01.2017, 23:51
Хочу оставить отзыв о школе английского Полиглот. Мне 36 и я думал что выучить английский для меня будет целая проблема но нет оказывается всё зависит от учителя и методики. Очень благодарен Ирине и школе Полиглот за качественное обучение. Общаюсь с англоязычными друзьями и чувствую огромный прогресс после занятий. Спасибо и желаю процветания!

Залишити коментар

Дивіться також усі курси в Полтаві, ЗВО/ВНЗ в Полтаві, коледжі в Полтаві, репетиторів в Полтаві, роботу в Полтаві.