Cisco, мережна академія

Linux LPI про основи написання скриптів



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Наш курс адміністратор Linux Одеса допоможе підготувати кваліфікованих фахівців, які зможуть писати якісні скрипти будь-якої складності для систем на базі ядра Linux. У нас ви зможете реалізувати весь свій потенціал! А ще ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено.

Основна мета

Своїм студентам Академія Cisco на платформі SEDICOMM University в Одесі пропонує широкий спектр можливостей для навчання професії системного адміністратора. Ви можете закінчити як спеціалізовані курси, так і суміжні, які дозволять поглибити знання і претендувати на набагато більш високий рівень заробітної плати, ніж пропонують середньостатистичному фахівця.

Програма курсу

На нашому сайті можна скачати курси Linux Одеса, які призначені як для новачків, так і для системних адміністраторів з великим досвідом роботи. Ми пропонуємо разом з нашими викладачами розібрати поширені помилки, навчитися налаштовувати складні компоненти системи і апаратного забезпечення. Також ви навчитеся завжди підбирати правильні програми.

Поточний курс про особливості написання скриптів розповість вам про те:

  • що таке скрипт;
  • де застосовуються скрипти;
  • як правильно писати скрипти;
  • як складати скрипти для оболонки;
  • як працювати з кодом в текстовому редакторі.

Всі подробиці проведення занять можна дізнатися у наших менеджерів. Вони також розкажуть детальніше про існуючі програми і можливості навчання дистанційно. Наші студенти завжди здають не лише випускні іспити, а й міжнародні, що дозволяють отримати сертифікат, який має велику цінність у всьому світі. Самим старанним студентам ми допомагаємо знайти роботу за фахом.

Додаткова інформація

Також ви можете пройти безкоштовний курс Linux Одеса у вигляді майстер-класу, які представлені на нашому сайті в широкому асортименті. Кожен такий майстер-клас веде кваліфікований фахівець, який буде радий відповісти на ваші запитання і допомогти вам вирішити проблеми, що виникають з різним обладнанням і програмами.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних порталів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі курси в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.