Cisco, мережна академія

Linux LPI про розуміння апаратного забезпечення комп'ютера



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Пройдіть курси Linux Дніпропетровськ і отримаєте можливість розширити свої знання в області системного адміністрування. Ми розповімо вам про апаратне забезпечення все, що потрібно знати фахівця, який претендує на високооплачувану посаду в крупній компанії. І у нас ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено!

Основна мета

Своїм студентам Академія Cisco на платформі SEDICOMM University в Дніпропетровську пропонує якісне ІТ-освіту широкого профілю. В рамках вивчення системного адміністрування ми розповімо вам про особливості взаємодії апаратного забезпечення і операційної системи. Ці знання необхідні кожному професіоналу і високо цінуються на ринку праці!

Програма курсу

Вирішивши пройти курси адміністрування Linux Дніпропетровськ, ви робите внесок у власне майбутнє, що дозволяє підняти вашу кваліфікацію та розширити знання у вузькій спеціалізації. І, найголовніше, вам не доведеться відвідувати нудні лекції. Навпаки, всі наші інструктори відкриті для спілкування і приділяють увагу кожному студенту, який запропонував для обговорення цікаве питання. Ми допоможемо вам навчитися розбиратися як з типовими, так і з нестандартними завданнями.

Апаратне забезпечення є невід'ємною частиною обчислювальної техніки. Спершу ми розповімо вам про ази:

  • що таке материнські плати і шини;
  • яку роль виконують процесори;
  • яким може бути рівень апаратної абстракції;
  • які бувають пристрої для зберігання даних;
  • як вибрати відеокарту;
  • як здійснюється управління пристроями.

А потім перейдемо до розгляду більш складних питань, що включають в себе вибір сумісної техніки, основні неполадки, вміння відрізняти несправності апаратного забезпечення програмного і багато іншого. Ви навіть не помітите, який величезний пласт знань відкладеться у вашій пам'яті після цікавої і легкої на перший погляд лекції.

Додаткова інформація

Усе ще не впевнені, що системне адміністрування є тим, що вам потрібно? Тоді почніть проходити підготовчий курс Linux Дніпропетровськ, який допоможе дізнатися про всі особливості професії і розповість, тим саме займається системний адміністратор безпосередньо на роботі.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних порталів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі курси в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.