Cisco, мережна академія

Linux LPI, текстові утиліти в Linux



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Давно мріяли про кар'єру системного адміністратора, але не знали з чого почати? Ми можемо допомогти вам впоратися з цією проблемою. Наш курс системне адміністрування Linux Дніпро розрахований на фахівців, які хочуть актуалізувати свої знання і отримати міжнародний сертифікат. І у нас ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено.

Основна мета

Оскільки Академія Cisco на платформі SEDICOMM University в Дніпрі є дистанційним навчальним закладом, ми розуміємо, наскільки цінним ресурсом може бути час. Тому ми не тільки проводимо всі наші лекції в онлайн форматі, а й використовуємо для практичних завдань віртуалізувати операційну систему. Це означає, що ви можете отримати повноцінну освіту в сфері інформаційних технологій, не виходячи з дому.

Програма курсу

Перш ніж почати отримувати більшу заробітну плату, кожен фахівець курс Linux Дніпро повинен пройти шлях від новачка до експерта. Для цього існує безліч навчальних програм, але ми розробили власну методику викладання, що дозволяє як суттєво скоротити час навчання, я так і отримати велику кількість практичного досвіду, необхідного для подальшого працевлаштування.

У процесі вивчення питання про текстових файлах і утиліти для роботи з ними, ви дізнаєтеся:

  • які утиліти існують для текстових файлів;
  • що таке cat more less;
  • для чого використовуються утиліти head, tail;
  • як налаштовувати утиліти cat, paste, join, expand;
  • як взаємодіють утиліти expand і unexpand;
  • навіщо використовуються sort і uniq;
  • які функції є у tr, sed, wc.

Оскільки більшість наших студентів мають різні знаннями в області системного адміністрування, ми надаємо можливість кожному з них вибрати найбільш підходящу програму для навчання. Тобто ви самі вирішуєте, як швидко зможете просуватися вперед по кар'єрних сходах і домагатися поставлених цілей. Також ми не обмежуємо учнів у виборі графіка навчання.

Додаткова інформація

Якщо ви почнете проходити курси Linux для початківців Дніпро прямо зараз, то ми зможемо подарувати вам декілька приємних доступів, що дозволяють полегшити процес отримання знань, а також спробувати розширити горизонти своєї професійної області. З усіх питань звертайтеся до наших кураторам.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних порталів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.