Cisco, мережна академія

Linux LPI про управління файлами



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Системне адміністрування для кожного! Хочете стати успішним? А заробляти від двох тисяч доларів на місяць, проживаючи в рідній країні? Немає нічого простіше! Виділіть півтори години в день на те, щоб пройти наші курси Linux онлайн Львів і отримаєте можливість влаштуватися на роботу в міжнародну компанію. І адже у нас ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено!

Основна мета

Ми впевнені, що Академія Cisco на платформі SEDICOMM University у Львові може допомогти абсолютно кожній людині знайти своє місце в світі інформаційних технологій. У більшості випадків люди бояться вчити системне адміністрування або програмування тільки тому, що подібні речі здаються занадто складними при першому знайомстві. Але ж колись кожен з нас вчився читати і писати, а з роками подібні речі стали автоматичними. З технічними спеціальностями все ще простіше, адже в їх основі лежать чіткі і зрозумілі інструкції, які є на всі випадки життя.

Програма курсу

І саме наш Linux навчальний курс Львів допоможе вам зрозуміти, наскільки цікавим і захоплюючим може бути системне адміністрування. Зокрема, ми навчимо вас розуміти особливості роботи з операційною системою Linux і її збірками, а також розбиратися в різних настройках. І все це доступно кожному гуманітарію!

При вивченні особливостей управління файлами, каталогами і самої файлової системою, ви зможете дізнатися відповіді на безліч цікавих питань, в числі яких знаходяться такі:

  • як здійснюється управління файлами;
  • які команди для цього використовуються;
  • для чого потрібна команда ls;
  • коли варто вводити команди cp і mv;
  • навіщо потрібна команда file;
  • для чого використовується команда touch.

Чи готові стати професійним фахівцем або все ще відчуваєте сумніви? Особливість нашого навчання полягає у використанні новаторської методики викладання, що дозволяє освоїти програму ВНЗ в три-чотири рази швидше, ніж це довелося б робити в університеті, і при цьому ви будете займатися не цілий день, а всього по півтори години.

Додаткова інформація

Звичайно, якщо ви вперше бачите операційну систему Linux і не дуже добре уявляєте собі особливості роботи системного адміністратора, то краще спершу пройти базовий курс Linux Львів і зрозуміти, чому ця професія приваблює сотні тисяч людей у всьому світі. Почніть свій кар'єрний шлях у ІТ!

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних порталів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.