Wizeclub Education

SMM: від стратегії до реклами



Про курс

Для кого курс?

  • Новачків в SMM, які хочуть отримати знання та практику, щоб освоїти потрібну спеціальність з нуля та почати кар'єру SMM-спеціаліста в компанії або на фрілансі.
  • Підприємців, які самі ведуть свій бізнес та хочуть ефективно просувати його в соціальних мережах. А ще самозайнятим, хто хоче прорекламувати свої послуги та знайти більше клієнтів в онлайні.
Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити
Вікторія,12.04.2024, 12:25
Курс чудовий, інформація доступна. Дуже багато практики, яка допомагає опановувати новий матеріал
Ангеліна,29.08.2023, 10:29
Щойно пройшла курс «SMM: від стратегії до реклами». Цей курс перевершив мої очікування! Інформація подана чітко та логічно. Пошагові інструкції та практичні завдання допомогли мені зрозуміти, як ефективно взаємодіяти з аудиторією. Курс СММ - обов'язковий для кожного, хто хоче зрозуміти, як працюють соціальні мережі. Дякую викладачам та ментору Олі за доступне пояснення складних понять🩵 Рекомендую цей курс усім, хто цікавиться SMM!
Александр,29.05.2023, 13:47
Хороший курс для новичков.Все доходчиво объясняют.Кураторы очень отзывчивые 🤝🤝🫡
Діана,16.02.2023, 14:03
Дякую wizeclub за те що відкрили для мене нові можливості, показали кто це такий SMM менеджер. Дали знання, щоб полюбити цю профессію))💥 Ви прокинули в мені ту нову я, яку шукала багато років🫠. Дякую Ользі куратору за терпіння, та за допомогу, були моменти коли було важко але впоралася, дуже дякую за нові знання та нові можливості, успіхів Вам 🩷
Тетяна,14.01.2023, 13:51
Дякую Wizeclub за курс, а особливо за підтримку куратора. Комунікація була завжди, окреме дякую Ользі за детальний розбір кожного дз, це давало змогу швидко зрозуміти свої прогалини і виправити їх) ❤️ Ще один важливий момент - спільний чат, де є учасники та куратори, це справжня знахідка (є багато порад, корисних обговорень і особливих «фішок») Теми в курсі викладені послідовно та без зайвої інформації 👌🏻
Катерина,22.12.2022, 22:44
Це дійсно чудовий курс для тих, хто хоче спробувати себе в smm. Після проходження цього курсу, я отримала необхідні знання та найголовніше практичні навички для роботи у цій сфері. Сподобалась робота куратора, яка направляла, виправляла, давала поради, а також була постійно на зв'язку. Окреме дякую Олі за розуміння моєї ситуації і за те, що мені на тиждень продовжили курс, щоб я могла його закінчити. Єдине, що я можу порадити організаторам курсу, щоб вони на самому початку своїх студентів попереджали про те, що їх сторінка в Фейсбуці повинна бути активна, щоб на 3 модулі не було проблем з налаштуваннями таргету. Дякую всім, хто доклав зусиль і зробив цей курс!
Lilia,18.12.2022, 17:31
Однозначно рекомендую даний курс! Інформація подається чітко, лаконічно, без води й загальних фраз. Практична частина курсу дозволяє одразу пропрацювати всі можливі складнощі, які можуть виникнути під час роботи. Особливо хочеться відмітити високоякісну роботу куратора, який закріплюється за Вами на період проходження курсу. Ольга - відмінний куратор, який залишається на зв'язку 24/7, надає якісні консультації, конструктивні оцінки й зауваження та допомагає у вирішенні всіх проблем, які можуть виникнути у процесі навчання. Дякую Ользі та wizeclub за необхідні знання та новий досвід! Ви - круті!
Олександра,12.12.2022, 12:50
Пройшла курс, і хочу дуже подякувати за такий чудовий , інформативний та цікавий курс. Взяла для себе багато чого нового і зрозуміла що хочу розвиватись у цьому напрямку. Особисте дякую , моєму куратору Олі , за те що була під час навчання зі мною і допомагала у всьому. Дуже раджу пройти цей курс всім хто хоче розвиватись у даній сфері💖
Олександра,04.08.2022, 19:06
Проходжу ще курс, але вже можу сказати курс дійсно цікавий і інформативний. Відео без лишньої води, все чітко по темі. Домашні дуже добре підкреслюють закріпленням матеріалу. Куратор дуже влучно підсказує на помилки і що краще виправити для чіткого відпрацювання. Дуже вдячна за такий рівень викладання і допомоги!
Виолетта,06.07.2022, 20:33
Прохожу курс по смм, ещё в процессе. Но уже сейчас, пройдя половину, могу сказать, что все очень доступно, интересно и профессионально изложено. Видео интересно смотреть, дз хорошо закрепляют пройденный материал. И очень хороша кураторский поддержка, Юля отзывчива, доходчиво объясняет и помогает во всех вопросах. Спасибо команде за такой отличный курс. Надеюсь у меня все получится ! ?
Юлія,04.07.2022, 15:24
Прекрасний курс для вивчення нової прфесії! У лекціях все чітко, коротко та зрозуміло пояснюється; всі домашні завдання - це практика, яку потім можна використати під час створення портфоліо! Неймовірні куратири, які не лише пояснюють незрозумілі моменти і допомагають виконувати завдання, а й підтримують та мотивують. Я дуже рада, що обрала саме цей курс для освоєння професії SMM-спеціаліста!
Maria,02.07.2022, 15:27
Чудовий курс! Усе доступно пояснено, матеріал закріплюється домашнім завданням. Особливо хочеться відзначити чудову та професійну роботу куратора! Підтримка, пояснення деталей та відношення на висоті!
Юлія,01.07.2022, 14:28
Пройшла перший модуль курсу SMM, можу сказати, що отримую шалену підтримку від куратора Олі, яка завжди підкаже і порадить як краще зробити. Інформація припідноситься легко, без зайвої непотрібної води. Домашні завдання цікаві та дуже наглядні. Кінцеву оцінку напишу після проходження всього курсу повністю.
Анастасія,28.06.2022, 12:48
Майже закінчила курс SMM від Wizeclub. Це фантастика! Всі лекції стислі, без води. На курсі дають дійсно корисну інформацію. Підтримка від куратора бистра та якісна, є бонус модуль. Є чат у телеграмі з живим спілкування між студентами. Допомагають у працевлаштуванні. Один з кращих курсів на цю тему! Рекомендую однозначно!
Софія,28.06.2022, 11:25
Пройшла тільки 1й модуль курсу з СММ і я в захваті. Намагалась до цього вивчати СММ самостійно, але не вистачало практики та підтримки кураторів. І тут якраз отримала те, що мені потрібно! Відео легкі, зрозумілі + є додаткові матеріали для самостійного опрацювання. Все написано простими словами. Дуже зручний та корисний курс! Дякую!
Ольга,27.06.2022, 18:28
В это непростое время хотелось чем-то полезным себя занять чтобы отвлечься и выучиться что-то новое… Курсами осталась безумно довольна. — Теория объясняется доступным и понятным языком. — У меня был очень добрый, отзывчивый куратор Женя ❤️ Ей отдельное огромное спасибо, на связи всегда 24/7 — Плюс этих курсов в том что ты делаешь практику с удовольствием, к тому же куратор вселяет в тебя надежду и веру❤️❤️❤️ Спасибо огромное, было очень познавательно, интересно. Благодаря вам и Жене узнала новое в своей жизни. P.S. Цените кураторов, они «святые люди» у вас
Наталія,27.06.2022, 15:03
Хочу подякувати Wizeclab за нову професію? Курс дійсно дуже інформативний та корисний. Вся інформація піднесена зрозуміло, та лаконічно, немає нічого зайвого? Також дуже круто, що є домашні завдання, та зворотній зв'язок від куратора, який вказує на твої помилки та дає пораду як їх краще виправити? Окремо, хочу висловити подяку моєму куратору Олі? Завжди швидко перевіряла домашнє завдання, та надавала зворотній зв'язок?
Інна,27.06.2022, 11:27
Хочу подякувати за такий насичений та цікавий курс ? Мені дуже сподобався формат - 30% теорії та 70% практики, адже більшість отриманих знань одразу використовуються на практиці. Працювати над кожним домашнім завданням було в кайф, оскільки надавалася можливість відчути себе справжнім менеджером. З усіх модулів, хочу відмітити третій, оскільки заняття по ньому допомогли мені розібратися у налаштуванні таргетованої реклами. Перший модуль допоміг зрозуміти, як саме потрібно проводити аналіз ринку та ЦА. А другий модуль показав мені, що я дуже люблю працювати саме над творчою частиною. ? Від курсу я взяла багато корисного та підмітила для себе моменти, на які буду звертати під час роботи. ? Також хочу подякувати куратору, оскільки щоразу надавала детальний відгук на мої роботи та поради до моментів, які будуть опрацьовані в майбутньому на практиці. ✨ Гарно дякую Вам за таку чудову нагоду та отримані знання. ?

Залишити коментар

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.