Polygon Center, комп'ютерні курси

Motion design



  • 3 999 грн на місяць

Про курс

На курсі ви навчитеся створювати свою унікальну графіку та анімацію, візуальні та 3D-ефекти. Ви розберетеся з покроковим процесом створення власних відеокреативів, навчитеся орієнтуватися в трендах сучасного ринку креативів та відеопродукції. Ви самостійно зможете реалізувати свої ідеї у крутих роликах для реклами, ігор та кіно.

За результатами курсу ви зберете гідне та конкурентоспроможне портфоліо. А також ми допоможемо в оформленні портфоліо, складанні CV та Cover letter та спілкуванні з потенційним роботодавцем.

Створення графіки в Adobe Illustrator

У цьому модулі ви дізнаєтесь

  1. Ознайомитеся та опануєте інтерфейс Adobe Illustrator
  2. Розберетеся з процесом створення, перетворення та трансформування фігур
  3. Вивчите особливості застосування таких інструментів як палітра кольорів, градієнт
  4. Навчитеся працювати з текстом у Adobe Illustratorr
  5. Освоїте такі інструменти як перо, пензель, Blend, трасувальна маска та ін.
  6. Ознайомитеся з вбудованими ефектами в Adobe Illustrator, наприклад Distort&Transform, Path, Stylize, Warp
  7. Опануєте принципи роботи з шарами та групами, властивостями об’єктів
  8. Навчитеся імпортувати та експортувати векторні файли у програму, дізнаєтесь як правильно підготувати свій файл для подальшої роботи з ним у Adobe After Effect

Результат цього модуля

Навчитеся створювати векторну графіку та власні креативи-картинки у Adobe Illustrator, ілюстрації, персонажів, розробляти власний стиль. Вивчите принципи підготовки векторних об’єктів для експорту до Adobe After Effect та їх подальшої анімації.

Принципи анімації та основні інструменти Adobe After Effects

У цьому модулі ви дізнаєтесь

  1. Вивчите та освоїте інтерфейс Adobe After Effects, особливості робочого простору у програмі, основні інструменти та фігури, анімацію за допомогою ключів, особливості створення шарів та прекомпозицій
  2. Познайомитеся з масками та їх режимами. Розглянете принципи роботи ефектів для анімації шарів, переходів, тексту та частинок в Adobe After Effects
  3. Вивчите можливості інструментів для трекінгу, кеінга, навчитеся замінювати фон та прибирати зайві предмети у своїх відеороликах
  4. Опануєте такі додаткові плагіни як Motion tool, Animation Composer, Motion Bro, а також Mocha Pro для якісного трекінгу та хромакею (технологія суміщення двох і більше зображень або кадрів в одній композиції, що використовується на телебаченні та в сучасній цифровій технології кіновиробництва)

Результат цього модуля

Вже на цьому етапі ви створите свої перші шейпові анімації, зможете анімувати графіку, створену в Adobe Illustrator, робити рекламні банери та креативи, замінювати фон та міксувати відео, прибирати зайві предмети на ньому.

Персонажна анімація

У цьому модулі ви дізнаєтесь

Як працювати з вихідними джерелами та якими принципами керуватися при анімації руху. Як рухати руки окремо від ніг? Як вибудовувати рух всього тіла? Як досягти природності рухів та опрацювати дрібну анімацію? Ви навчитеся відрізняти хорошу «персонажку» від поганої, розберете стилі та способи персонажної анімації, навчитеся готувати вихідні програми в Adobe Illustrator і правильно імпортувати їх в After Effects.

Результат цього модуля

Створення анімаційного ролика із власним персонажем за допомогою плагіна Duik.

Створення візуальних ефектів

У цьому модулі ви дізнаєтесь

Ви освоїте процес створення візуальних ефектів у Adobe After Effects. Ми будемо працювати з такими плагінами для симуляції частинок у 2D та 3D просторі як Trapcode Particular та Superluminal Stardust. Ці плагіни дозволяють створювати системи тривимірних частинок і визначати траєкторію їхнього руху в просторі. Їх часто використовують для створення іскор, об’ємного диму, туману, дощу, снігу, бульбашок у воді тощо. Плагіни містять цілі набори гнучких інструментів, які дозволяють створювати найскладніші ефекти.

Також ви вивчите плагін Newton, який імітує динамічні фізичні властивості. Крім того, в цьому модулі за допомогою 3D плагіна ви навчитеся працювати в 3D просторі з тривимірною графікою та візуальними ефектами.

Результат цього модуля

Ви навчитеся створювати сучасні унікальні візуальні ефекти, створите 3D сцену з космічними ефектами, сяючими галактиками і метеоритами.

Adobe Premiere Pro

У цьому модулі ви дізнаєтесь

Adobe Premiere Pro – професійна програма нелінійного відеомонтажу. За допомогою цієї програми ви дізнаєтеся про принципи та процес монтажу – переробку або реструктурування початкового матеріалу, в результаті чого виходить інший цільовий матеріал.

Також ви навчитеся працювати з корекцією кольору і звуком, робити переходи між відеороликами. Вивчите особливості відеоформатів та кодеків, особливості створення та вимоги до відеороликів для Youtube, Facebook та інших соцмереж.

Результат цього модуля

В результаті, за допомогою Adobe Premiere Pro, зберете шоурил із робіт, створених під час проходження курсу.

Деталі на сайті

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.