Cisco, мережна академія

Cyber Ops Associate / CCNA Cyber Ops: моніторинг мережі



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Сучасні мережі, на жаль, мають досить слабкий захист від хакерів. Причин безліч, але не всі можна оперативно вирішити на глобальному рівні. Тому потрібно самостійно дбати про захист своєї мережі. Зробити це можна за допомогою різних інструментів, одним із яких є моніторинг мережі. Наше навчання CCNA Cyber Ops Кривий Ріг дозволить вам навчитися ефективному моніторингу мережі.

Головна мета

Чим більше у світі незахищених мереж, тим вищий ризик для кожного користувача стати жертвою хакерів. Наприклад, деяка компанія, яка обслуговує великий сайт, стала жертвою атаки хакерів. Зловмисники викрали дані користувачів сайту, а потім використали ці відомості для фішингу чи іншого виду атаки. Тому ми пропонуємо вам пройти курси CyberOps Кривий Ріг, щоб хороших фахівців побільшало!

Програма курсу

Моніторинг мережі дозволяє виявити різні загрози безпеці на ранній стадії. Фактично ще до того, як зловмисник здійснив свою атаку. Це стає можливим за рахунок сканування мережі, системи та обладнання за допомогою складного програмного забезпечення.

За допомогою моніторингу можна виявити:

  • відкриті порти;
  • незахищені вузли;
  • бекдори;
  • вразливості;
  • проблеми у безпеці мережі.

Тобто, практично всі слабкі місця, якими може скористатися хакер для злому. Якщо вчасно не подбати про вирішення виявлених за допомогою моніторингу проблем, то зламування мережі стає лише питанням часу. Рано чи пізно зловмисник скористається широким арсеналом інструментів для злому та спробує проникнути до мережі. І зазвичай це відбувається швидше зарано, ніж пізно. Адже сучасні хакери мають безліч можливостей зламати мережу, викрасти конфіденційну інформацію або впровадити вірус шифрувальника.

Але ж зловмисників необхідно зупиняти! Наші курси CyberOps CCNA Кривий Ріг вчать використовувати інструменти для моніторингу мережі та усунення виявлених проблем. Простий моніторинг можна здійснити за допомогою різних доступних програм, проте він не дає повної картини проблем безпеки. І лише досвідчені фахівці знають, як користуватися просунутим програмним забезпеченням, правильно його налаштовувати та ліквідувати проблеми.

Додаткова інформація

Стати фахівцем з кібербезпеки нескладно. І Академія Cisco на платформі SEDICOMM University у Кривому Розі завжди готова надати вам можливість переконатись у цьому на власному досвіді. Пройшовши навчання у нас, ви навчитеся проводити глибокий моніторинг мережі та всебічно захищати систему від хакерів.

Навчання триває лише кілька місяців, тоді як отримані знання ви зможете застосовувати для захисту особистої мережі або у вирішенні робочих питань ще довгі роки. При цьому для навчання достатньо лише двох-трьох годин на день. Усі заняття можна проводити в режимі онлайн. Крім того, наша авторська методика навчання пропонує вивчення мультимедійного підручника, проходження тестів та практику для здобуття робочих навичок. Ми будемо раді бачити вас на наших заняттях!

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних ресурсів:

Щоб записатись на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації та пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.