Cisco, мережна академія

Cyber Ops Associate/CCNA Cyber Ops, підходи до забезпечення захисту



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Бажаєте розпочати кар'єру в галузі мережевої безпеки? Немає нічого простіше! Наш курс кібербезпеки Кривий Ріг Cisco Cyber Ops Associate є першим кроком для всіх, хто хоче стати на шлях захисту мереж від хакерів. Але він корисний не лише для новачків. Наше навчання допомагає і тим, хто вже працює в цій галузі та хоче покращити свої знання та навички. Ви можете відвідувати наші заняття у Києві або навчатися дистанційно з будь-якого регіону.

Головна мета

Мета вивчення курсу Cisco Cyber Ops Associate полягає в тому, щоб познайомити студентів з основними стандартами та методиками кібербезпеки, які використовуються у світових корпораціях. Також курс кібербезпеки Кривий Ріг дозволяє зрозуміти, як правильно оцінювати ризики та вживати відповідних заходів щодо захисту інформації в рамках конкретної організації.

Програма курсу

Коли ми говоримо про підходи до забезпечення безпеки, то в першу чергу йдеться про превентивні дії та захист за фактом атаки. Раніше більшість методів боротьби з хакерами належали до другого типу. Фахівцям доводилося чекати нападу, а вже потім оперативно на нього реагувати та справлятися з наслідками. Такий підхід, безумовно, має багато недоліків. Тому сучасні системи ґрунтуються, насамперед, на запобіганні самій можливості нанесення атаки. Саме на цих техніках ґрунтується кібербезпека курсу Кривий Ріг.

При вивченні основних підходів до забезпечення захисту мережі, ви вивчатимете такі компоненти безпеки:

  • політики;
  • правила;
  • стандарти.

Крім того, ви дізнаєтеся все про сучасні віруси, їх різновиди та способи їх ізоляції в мережі. Ви навчитеся розпізнавати небажану присутність хакерів з перегляду аналітичних даних про мережу та службові програми. А також зрозумієте, чому сучасні компанії готові платити величезні гроші кожному фахівцю з кібербезпеки, незалежно від стажу роботи. Наш курс дозволить вам розкрити потенціал та знайти свою дорогу в кар'єрі.

Додаткова інформація

Чи готові стати успішним фахівцем з кібербезпеки та підготуватися до міжнародної сертифікації? Академія Cisco на платформі SEDICOMM University у Кривому Розі буде рада допомогти вам у досягненні цієї мети. Наша авторська система підготовки розрахована на повноцінне та швидке вивчення професії у сфері інформаційних технологій. Ви отримаєте можливість на власному досвіді переконатися, наскільки цікаво працювати фахівцем з кібербезпеки та захищати корпоративну мережу.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних ресурсів:

Щоб записатись на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації та пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.