Маркетинг і реклама, онлайн



  • 1 500 грн за курс

Про курс

Потрібен документ про освіту? Маєте реальні знання чи практичні навики у певній професії, але не маєте відповідного свідоцтва чи сертифікату? Тоді вам допоможе  екстернатна форма експрес-навчання!

Відповідно до частини 6 ст. 9 Закону України «Про освіту», екстернатна форма здобуття освіти (екстернат) – це спосіб організації навчання претендентів на освіту, за яким освітня програма повністю засвоюється здобувачем самостійно (без відвідування занять), а оцінка результатів навчання та присудження освітньої кваліфікації здійснюються відповідно до законодавства .

Українське ПП «Центр економіко-правової освіти» запрошує всіх бажаючих на екстернатне навчання для термінового (прискореного) здобуття освіти і отримання свідоцтва або сертифікату за такими напрямками/спеціальностями додаткової освіти:

Курм «Маркетинг і реклама»

Вартість екстернатного навчання за однією спеціальністю з отриманням свідоцтва становить 1 500 (одна тисяча  п’ятьсот) гривень, з отриманням сертифіката –  2 200 (дві тисячі двісті) гривень.

Для зарахування на екстернатне навчання слухач подає заяву-анкету (надсилаємо за вашим запитом на ел. пошту).

Примітка: у свідоцтві зазначається, що слухач прослухав (вивчив) певний курс; у сертифікаті також зазначається отримана спеціальність.

Після оплати слухач отримує від Центру через електронну пошту  перелік питань для проходження тестування за обраним фахом. Для самостійної підготовки до проходження тестування слухачу надається від 21 до 35 календарних днів (на прохання слухача термін може бути продовжено).

Після успішного проходження тестування слухачеві надсилається через Укрпошту або «Нову пошту» документ про освіту – свідоцтво  або сертифікат із зазначенням отриманої спеціальності (форма навчання у документі не вказується). Документ стане вашим надійним помічником при працевлаштуванні в Україні чи за кордоном та вигідно прикрасить ваше резюме!

Телефони: [відкрити контакти](068) 176-76-18, [відкрити контакти](066) 432-15-49

Ел. пошта: [відкрити контакти][email protected]

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.