Курси

Еxclusive-IT




Про компанію

Еxclusive-IT - онлайн IT освіта для ваших дітей

Чому курси програмування для школярів і дошкільнят стають все більш популярними з кожним роком? Відповідь на це питання буквально на поверхні: комп'ютерні курси для дітей та підлітків дозволять вашій дитині краще адаптуватися до сучасних і майбутніх реалій.

Навчання дітей програмуванню гарантує, що вони зможуть ефективніше використовувати логіку під час вирішення завдань в більш зрілому віці. Знання, які дає наша онлайн школа програмування, допомагають дітям більш ефективно структурувати свої ідеї, розвиваючи при цьому розуміння складних технічних концепцій. Отримані в результаті навчання навички дозволять дітям домогтися більшого успіху і професійного зростання вже в самому найближчому майбутньому, оскільки комп'ютери і інші цифрові гаджети будуть все більше інтегруватися в наше життя.

Чому нас обирають

Комп'ютерні курси були складені професійними викладачами і інструкторами, кожен з яких є професіоналом у своїй справі. Наше завдання полягає в тому, щоб донести складні на перший погляд речі простим і доступним для кожної дитини мовою.

Комп'ютерні курси для школярів - це можливість підтягнути свої знання з таких наук, як математика і логіка. Без математики не було б сучасних відеоігор, адже оперування полігонами і цифрами на увазі великі знання в області алгебри, геометрії і тригонометрії. Наші уроки програмування для дітей - це справжня розвага. Професійні вчителі часто кажуть, що змагатися з відеоіграми складно, тому ми цього і не робимо. Ми змушуємо відеогри «працювати» на дитину, пробуджуючи і підтримуючи його інтерес. Наші заняття неформальні і невимушені, але, перш за все, вони ВЕСЕЛІ!

Доступне програмування для дітей від 8 до 16 років Сучасні підлітки повинні розуміти не тільки, як включати комп'ютер і запускати гри, але і мати основи розуміння для написання найпростіших програм. Технології сьогодні всюди, і діти все раніше починають вивчати мови програмування.

Курси програмування для дітей - це відмінний спосіб набути впевненості в собі і навчитися новаторському мисленню. Дитина отримує необхідні навички, вчиться справлятися зі складнощами і долати виникаючі проблеми самостійно. Онлайн курси програмування для дітей - це, можливо, початок успішного і прибуткового шляху до створення програмного і апаратного забезпечення для побудови кар'єри, розробки програм і рішень для самих різних сфер.

Чим раніше діти почнуть займатися програмуванням, тим більше у них шансів скористатися вигідними кар'єрними можливостями, наданими цією наукою. Різні мови програмування можуть допомогти маленьким дітям зрозуміти основні концепції, які будуть перенесені зі школи в їх майбутню кар'єру. Це гідне заняття, і ви, безсумнівно, переконайтеся в цьому досить швидко.


Категорії курсів


Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити

Поки ніхто не дав оцінку цій компанії, і ви можете поставити свою оцінку першим.


Дивіться також усі курси в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.