UniSafe

Перша домедична допомога



  • 900 грн за курс

Про курс

Що таке перша допомога?

Перша допомога це невідкладні заходи щодо порятунку життя, які надають людині або групі постраждалих людей безпосередньо на місці події, до прибуття швидкої допомоги.

Своєчасно надана перша допомога може значно покращити стан того, хто постраждав, а в деяких випадках – навіть врятувати життя!

Неможливо передбачити, де і коли Ви можете зіткнутися з необхідністю надання першої допомоги. Освоєння даних навичок допоможе Вам завжди бути готовим надати невідкладну допомогу, незалежно від ситуації та умов.

Хто може навчитися навичкам першої допомоги?

Засвоїти базові навички надання першої допомоги може кожна людина, зацікавлена ​​в даних знаннях. Наявність медичної освіти для цього зовсім не є обов'язковою. Навички надання першої допомоги необхідні як звичайній людині, яка бажає захистити себе, своїх близьких та друзів, так і великому підприємству, що належить до безпеки своїх співробітників з особливою увагою.

Курси першої допомоги також є актуальними для дітей. Оскільки отримані навички надання першої допомоги можуть стати в нагоді їм у ситуаціях, коли поблизу немає дорослих, здатних надати першу допомогу (дитячі табори, спортивні виїзні збори).

Єдиним обмеженням для вивчення навичок з надання першої допомоги є загальний стан людини або вік, який не дозволяє адекватно, ефективно і безпечно надавати першу допомогу потерпілому.

Чого ви навчитеся на курсах?

Враховуючі обставини в Україні, військову агресію та окупацію з боку росії, нами розроблений комбінований курс "UNI+Stopthebleed". Протягом цього курсу ви, як курсант, опонуєте надання допомоги постраждалим в умовах військового часу та обставин. Цей курс є ефективним поєднанням сучасних цивільних і військових протоколів надання допомоги.

Тривалість 8 годин.

Ви також можете пройти окремо тільки курс Uni (котрий триває 4 години до обідньої перерви з 10:00 до 14:00) або курс Stopthebleed, котрий триває також 4 години (початок після обідньої перерви з 14:30 до 18:30).

Вартість цих курсів окремо становить 900 грн.

https://unisafe.com.ua/

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі курси в Дніпрі, ЗВО/ВНЗ в Дніпрі, коледжі в Дніпрі, репетиторів в Дніпрі, тренінги в Дніпрі, роботу в Дніпрі.