Курси
UniSafe




Про компанію

Організація UniSafe створювалася з метою збільшити кількість свідомих людей, які піклуються про себе та оточуючих. Історично так склалося, що в групах люди досягають більшого, ніж окремо.

Ідея створити UniSafe з'явилася ще 2006 року. Коли закінчивши медінститут, отримавши спеціальні знання, нам прийшло усвідомлення того, що володіти основними медичними знаннями бажано, якщо не всім, то дуже багатьом. Вміння надати допомогу собі та стороннім людям повністю відповідає ідеї колективної безпеки. Саме ідея колективної безпеки і стала тим давнім поштовхом до прогресу та еволюції, які виділили людину з тваринного світу та зробили тим, ким вона є зараз. Без спільних дій та турботи один про одного сьогоднішній світ був би неможливим. Десятки тисяч років тому розрізнені групи людей об'єднувалися в племена та громади для виживання, у результаті утворилися народи, нації та, зрештою, держави. Сильна сторона держави – вузька спеціалізація її громадян, заради максимальної ефективності взаємодії, вона ж, водночас і найслабша, бо при збої в роботі системи окремі її механізми – люди в нестандартній ситуації, що загрожує здоров'ю чи життю, не знають «що робити? ».

Завдання UniSafe відповісти на запитання «що робити?» і, головне - "як робити?". Навчаючись методики надання невідкладної допомоги, ви берете участь в еволюції людини і суспільства.

Тому ми організували UniSafe – щоб допомогти всім бажаючим отримати такі важливі знання, як навички надання першої допомоги.

Чи буде Вам похід у гори, сплав по річці, стрибок з парашутом; ви живете екстримом, або займаєтеся у спортивному залі; любите прогулянки на велосипеді, або Ваша дитина  – непосида, важливо знати про правила першої допомоги.

Зменшити ризик наслідків травми або нападу легше, коли знаєш, як допомогти постраждалому і як убезпечити себе.

Наші лектори – практикуючі лікарі та сертифіковані інструктори міжнародної організації EFR (Emergency First Response).

Ми прагнемо донести знання про першу допомогу таким чином, щоб вони залишилися з Вами надовго!

https://unisafe.com.ua/

Категорії курсів


Курси

1
  • 900 грн за курс
  • Курс на перемогу - Домедична підготовка
  • Молодша школа, середня школа, студенти, дорослі, пенсіонери
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити

Поки ніхто не дав оцінку цій компанії, і ви можете поставити свою оцінку першим.


Дивіться також усі курси в Дніпрі, ЗВО/ВНЗ в Дніпрі, коледжі в Дніпрі, репетиторів в Дніпрі, тренінги в Дніпрі, роботу в Дніпрі.