Курси

Eruditus education center




Про компанію

Команда Eruditus за 7 років роботи відправила понад 1 000 студентів навчатися до США, Великобританії, Канади та Європи.

У мовному середовищі іншої країни процес навчання проходить швидше й ефективніше, але не всім це доступно.

Eruditus Education Center - це авторський проект з комплексної англомовної підготовки. Ми адаптували нюанси закордонних методик для наших студентів. Крім того, ви зможете фундаментально підготуватися до здачі міжнародних іспитів.

Наші курси:

  • Language Courses for Beginners. Не знаєш з чого почати? Почни з базового курсу. Спеціально розрахований на тих, хто вивчає мову з нуля
  • Language Courses. Фундамент і основа. Це курси англійської для студентів різного рівня. Додатково до нього ти зможеш вибрати 1 факультатив
  • English for kids. Англійська для дітей. Якщо ваша дитина вже почав вивчати англійську мову - поєднайте вивчення мови та хобі-курси англійською.


Факультативи:

  1. Speaking Club. Почни говорити вже зараз! Прокачай розмовну англійську спілкуючись у неформальній обстановці.
  2. Creative Writing. Навчися закохувати своїми англійськими текстами. Есе, статті, рецензії на рівні носіїв мови відповідно до вимог західних навчальних закладів.
  3. Drama Club. Якщо ти творча особистість, то цей факультатив для тебе! Прокачай свою англійську на рівні зі своєю акторською майстерністю. Грай та самовиражайся англійською!
  4. Speech & Debate. Дискутуй, відстоюй свою думку англійською та ставай крутим оратором. Беремо студентів середнього рівня і вище.
  5. TOEFL / IELTS preparation. Підготуйся до складання міжнародних тестів на знання англійської мови та не хвилюйся за свій вступ до закордонних вишів.


Почни говорити англійською в Харкові з проектом від Eruditus!

Категорії курсів


Курси

1
  • 200 грн
  • Мовні - Англійська мова
  • Студенти, дорослі
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити

Поки ніхто не дав оцінку цій компанії, і ви можете поставити свою оцінку першим.


Дивіться також усі курси в Харкові, ЗВО/ВНЗ в Харкові, коледжі в Харкові, репетиторів в Харкові, тренінги в Харкові, роботу в Харкові.