Курси

Україно-Іспанський культурно-лингвистичний центр Дніпровської Політехніки




Про компанію

Україно-Іспанський Центр був створений у 2000 году на базі НТУ Дніпровська Політехніка і являється єдиним  університетським центром, що спеціалізується на викладанні іспанської мови і підготовці до міжнародних екзаменів DELE.

Ми пропонуємо:

  • Викладання іспанської мови та культури іспаномовних країн для всіх бажаючих;
  • Підготовка слухачів центру до здачі офіційних міжнародних екзаменів іспанської мови із наступним отриманням сертифікатів та дипломів Міністерства Освіти Іспанії;
  • Організація та проведення культурних та навчальних закладів, які сприятимуть зростанню зацікавленності щодо вивчення іспанської мови та культури іспаномовних країн;

Україно-Іспанський Центр надає можливість вивчення іспанської мови всім бажаючим. В Центрі відбувається постійний набір слухачів у мовні групи різного рівню мовної підготовки, від початкового до просунутого. На базі Центру працює розмовний клуб.

За підтримки Посольства Іспанії в Україні, Центр приймає участь в організації циклів іспанського кіно і низки інших заходів, призначених для публіки, що зацікавленна у вивченнні іспанської мови та культури.

Центр тісно співпрацює із Асоціацією Іспаністів України в межах програм, націлених на розвиток української іспаністики.

В Центрі викладають висококваліфіковані спеціалісти, серед яких кандидати філологічних наук та магістри філології. Наші викладачі мають високу професійну підготовку та багаторічний досвід у викладанні іспанської мови, володіють сучасними методиками викладання іноземних мов і постійно підвищують свою кваліфікацію на дидактичних курсах, наукових конгресах та конференціях, що відбуваються в Україні, Іспанії та інших країнах.

Заняття в Центрі проводяться із використанням найновіших навчальних матеріалів іспанських видавництв (Edelsa, Edinumen, Difusión, SGEL).

З 2002 року Україно-Іспанський Центр має офіційну акредитацію Інститута Сервантеса, що надає йому право на організацію та проведення міжнародних екзаменів іспанської мови як іноземної  (DELE) всіх рівнів, від А1 до С2.

Категорії курсів


Курси

1
  • Мовні - Іспанська мова
  • Середня школа, студенти, дорослі, пенсіонери
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити

Поки ніхто не дав оцінку цій компанії, і ви можете поставити свою оцінку першим.


Дивіться також усі курси в Дніпрі, ЗВО/ВНЗ в Дніпрі, коледжі в Дніпрі, репетиторів в Дніпрі, тренінги в Дніпрі, роботу в Дніпрі.