Курси

Cosmolab, курси косметології




Про компанію

Школа косметології Cosmolab проводить набір на навчання за програмами: ін'єкційна косметологія (мезотерапія, ботулотерапія, контурна пластика, тредліфтінг), косметік- естетист і курси депіляції. Навчальний центр функціонує на базі медичної клініки, крім знань і практичного досвіду випускники отримають диплом українською та англійською мовою. Проходження курсів косметології дає можливість освоїти високооплачувану професію, таку актуальну в наші дні.

Категорії курсів


Курси

1
  • 15 500 грн
  • Індустрія краси - Краса, здоров'я
  • Студенти, дорослі
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити
,

Доброго дня, хочу порекомендувати курси ботулінотерапії. Теорія була без води та велика кількість практики, відпрацювала багато зон. Я дуже задоволена навчанням та рекомендую цю школу всім!

,

Проходила здесь обучение контурной пластике. Понравилось, что смогла заниматься индивидуально, при этом цена была ниже, чем в других школах. Отработала все обещанные зоны, все прошло удачно. Уверенность преподавателя передалась и мне, поэтому не нервничала при введении филеров. В Cosmolab действительно ставят за цель обучить каждого студента, убедилась в этом на собственном опыте. Приходите, не пожалеете!


Залишити відгук

Дивіться також усі курси в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.