Курси

Сторожинецька автошкола




Про компанію

✔️Мрієте про власне авто, але ще не маєте посвідчення водія?

Сторожинецька автошкола ТСО України – ми одні з тих, хто найдовше перебуває на ринку послуг підготовки водіїв і ми допоможемо вам реалізувати цю мрію!

✔️Наша автошкола пропонує професійний підхід до навчання водінню, який допоможе вам отримати водійські права швидко та легко.  У нашій автошколі ви зможете вивчити всі нюанси правил дорожнього руху, від найпростіших правил до складних маневрів на дорозі.

✔️Наші досвідчені інструктори допоможуть вам стати впевненим водієм і забезпечать вас знаннями, які дозволять вам безпечно керувати автомобілем на будь-якій дорозі.

Інструктори зможуть знайти підхід до кожного учня, втім як завжди!

У кожного інструктора досвід керування транспортними засобами і навчання керування більше 15 років, їм знайомі всі нюанси, які можуть очікувати вас.

✔️Наші уроки включають теоретичне та практичне навчання, а також індивідуальний підхід до кожного учня. Ми зробимо все можливе, щоб зробити ваш процес навчання водінню максимально ефективним і приємним.

Викладачі теоретичної підготовки надають допомогу у вирішенні складних задач та допоможуть розібратися з усіма тонкощами правил дорожнього руху.

✔️У нас гнучкий графік, як теоретичних так і практичних занять – тому вам не доведеться шукати компроміси та ламати свої плани.

✔️Ціни одні з кращих в регіоні, які не стануть ударом по вашому бюджету, а також у нас можлива оплата частинами впродовж навчання.


✔️Обирайте нашу автошколу, і ви отримаєте якісне навчання водінню та станете впевненим водієм. Не відкладайте своїх мрій, звертайтеся до нас вже сьогодні!

Долучайтесь до наших спільнот, та слідкуйте за оновленнями та спеціальними пропозиціями

Наш instagram https://www.instagram.com/storavto/

Наш Facebook https://www.facebook.com/storavto

Категорії курсів


Курси

1
  • 4 700 грн за курс
  • Водіння - Автошкола (одержання прав)
  • Студенти, дорослі
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити

Поки ніхто не дав оцінку цій компанії, і ви можете поставити свою оцінку першим.


Дивіться також усі курси в Сторожинці, коледжі в Сторожинці, роботу в Сторожинці.