Дитячі садки
Jasminka, дитячий садок

Jasminka, дитячий садок



  • Приватна форма власності
  • Дитячий садок
  • Загального розвитку
  • Міський садок

  • Гуртки та студії
  • Особливі спеціалісти: логопед, інструктор з фізкультури, музичний керівник, психолог, інші спеціалісти

20
дітей
30
загальна кількість місць
5
осіб персоналу
3
групи

Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити
,

Рекомендую дитячий садочок "Жасмінка". Дитина ходить в цей садочок з дворічного віку. Адаптація пройшла легко. Чудові вихователі - справжні професіонали. В садочку особлива атмосфера, діти почувають себе вільно, зацікавлено, налаштовані на спілкування. Музика, англійська мова, дитячий фітнес, малювання, ліплення з глини. Виїзні екскурсії. "Креативні" п'ятниці. Головне - це відношення до дітей з любов'ю і турботою.

,

Рекомендую дитячий садочок "Жасмінка". Дитина пішла у цей садок у віці 2 роки. Адаптація пройшла швидко і непомітно. Наші вихователі - справжні професіонали і чудові люди, діти їх щиро люблять. Є заняття з музики і англійської мови (і з найменшими дітками також!), а ще додаткові заняття за бажанням - дитячий фітнес, малювання, ліплення з глини. Атмосфера така, що діти відчувають себе вільними, веселими, зацікавленими, налаштованими на дружнє спілкування. В нас кожна п'ятниця - "креативна". Проводяться виїзні екскурсії по місту і далі. А головне - все це з любов'ю, повагою, турботою до дітей! 💙💛

,

Знаходиться на території Хеседу, яки є під охороною, доглянутий двір, літом там буває жива музика у дворі для людей похилого віку та й дітям перепадає)); Є своя територія для прогулянок; Є укриття з туалетом; Літній табір з додатковими цікавими виїзними екскурсіями по Києву спец.автобусом з садочка; Відкрита до пропозицій директорка Жанна; Вихователі реально виховують дітей, а не балують, діти з задоволенням йдуть у садок; На заняттях проводять експерименти (наприклад зробити вулкан, ознайомлюються з властивостями води, миловаріння, готують з тіста, роблять смузі, слайми, садять рослини), влаштовують ляльковий театр, театр тіней… діти роблять часто поробки, батьків не грузять)) готують до школи, вчать звуки, склади, цифри, літери. Діти спілкуються не тільки з однолітками, а й зі школярами, бо там на зараз є молодша школа. Їх не зводять разом, але вони на одному поверсі зі спільним туалетом та коридором. Їжу доставляють у садочок. Зручний графік роботи.

,

Мій власний досвід сумний - ніколи не полюбляв ходити у дитячий садок. Але наш син спростував таке моє ставлення. Jasminka - єдине місце де він залюбки залишається без нашої опіки; місце, куди не треба вмовляти його йти щодня; місце, куди він щодня несе свої найулюбленіші іграшки; місце, де йому істинно добре, весело і цікаво. Де кожна дитина - друг, а вихователі чуткі товариші, про яких він тепло згадує вечорами.

,

Я однозначно щиро рекомендую простір Jasminka для всебічного розвитку діток. І вдячна кожному члену колективу за ту любов і турботу, з якою вони ставляться до наших дітей. 🤗


Залишити відгук

Дивіться також усі дитячі садки в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, курси в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, школи в Києві, роботу в Києві.