Українське економічне диво

Для країни найактуальнішим питанням сьогодення є створення умов для українського економічного дива. Експерти з економіки Центр бізнес-технологій ТОТ також вирішили поділитися своїм баченням передумов, які сприятимуть відродженню економіки.

Ми маємо стати більш гнучкими, щоб працювати у складних умовах, ми маємо бути більш ефективними, щоби підтримувати і бізнес, і армію, ми маємо бути більш інновативними, тому що те, що ми робимо, не робить ніхто. Віримо у ЗСУ.

Наша спільна мета сприяти якнайшвидшій активізації українського бізнесу в умовах війни. Забезпечити підвищення економічної стійкості та стабільності оновленої країни. Створити бази знань та інформаційно-комунікаційні мережі та інструменти для швидкого перенесення і поширення необхідних інформації, знань та практики.

Економічному зростанню сприятиме розширення прав та свобод внутрішнього підприємництва, реформування правової системи, захист прав власності й нейтралізації зайвої бюрократії.

Важливу роль відіграють інвестиції від міжнародних партнерів й фінансування від держави внутрішнього виробництва, а також інноваційний розвиток через збільшення продуктивності праці та розвиток людського капіталу.Необхідно розвивати проєкти, бізнес-інкубатори, крауд- та кросфандингові майданчики для активізації українського підприємництва на основі найкращих сучасних світових практик, в тому числі розвиток економіки громадських організацій. Навчальна та консультаційна підтримка українських стартапів, малого та середнього бізнесу в умовах війни, формування воєнної сфери економіки України.

Наш Центр від початку війни тримає бізнес-фронт, ми активно надаємо консультаційний супровід клієнтам з питань релокації бізнесу, інформаційної безпеки, оптимізації логістики, перезапуску виробничих потужностей та оптимізації виробництва, а також з питань ефективного менеджменту у нових реаліях.

Разом до Перемоги!


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Бізнес планування, аналітика Менеджмент, керування, KPI Управління персоналом, адаптація та розвиток