Блог навчальних закладів

Знайдена 71 стаття

Підсумки «митного безвізу» І квартал 2024

Бізнес активізувався у застосуванні транзитних спрощень: у І кварталі 2024 року вдвічі зросла кількість підприємств, які отримали авторизації.

Оновлений курс з BAS Документообіг

Сьогодення диктує свої правила. З офлайн-занять перейшли на онлайн. Збираються групи слухачів, викладач показує свій екран та проводить навчання.

BAS Малий бізнес — питання-відповідь

BAS Малий бізнес — комплексне рішення для торгових, сервісних та виробничих компаній малого бізнесу. BAS Малий бізнес замінить десятки таблиць, документів та звітів.

BAS КУП. Розсилки та оповіщення клієнтів

Прикладне рішення дозволяє автоматично формувати розсилки й оповіщення різних груп клієнтів відповідно до заданих користувачем шаблонів повідомлень.

Бухгалтерський облік у фермерських господарствах 2024 року

Цей курс розрахований для бухгалтерів, які ведуть облік ФГ та фізосіб, які зайняті у сільському господарстві. Цей курс дозволить вам без проблем працювати бухгалтером в агросфері й з легкістю вирішувати суто аграрні ситуації.

Що таке фінансова грамотність та як стати фінансово грамотною людиною

Давайте розберемося, що ж таке фінансова грамотність та як стати фінансово грамотною людиною.

Оператор ВАS(1С) для ФОП з вивченням РРО та кадрів

Цей курс підійде для операторів ВАS(1С), які працюють у ФОПів та ведуть касові операції та нараховують заробітну плату. Ми навчимо вас працювати в програмі 1С, РРО та вести кадровий облік.

BAS ERP 2.5, BAS КУП 2.5: відображення ретро-бонусів

У конфігураціях BAS ERP 2.5, BAS КУП 2.5 використовується механізм невідфактурованих постачань товарів. Включення цієї опції надає змогу окремо реєструвати надходження запасів на склад та потім окремо оформлювати отримання права власності.

Основні функції бухгалтера в BAS ERP/BAS КУП

У цій статті ми розглянемо функції бухгалтера в контексті регламентованого обліку в BAS ERP/BAS КУП.

Ще раз про TrinityPDM, підсистему конструкторсько-технологічної підготовки даних

TrinityPDM — підсистема, яка була додатково розроблена для BAS ERP 2.1/2.5 фахівцями ТОВ «Проком» для автоматизації конструкторсько-технологічної підготовки виробництва.