Блог навчальних закладів

Знайдена 51 стаття

Прийменники в англійській мові

В англійській мові стільки цікавих фішок і тем, з якими ми продовжуємо вас знайомити. Сьогодні поговоримо про прийменники в англійській мові, що це таке й навіщо вони потрібні? Розберімося.

Програма НМТ з англійської мови 2024

Дізнайтеся про програму НМТ з англійської мови 2024 року, включаючи терміни реєстрації, формат тесту, бальну систему та очікувані результати. Отримайте підготовку до успішного складання іспиту!

Репетитор онлайн з англійської мови в Сумах

Заняття з репетитором англійської мови онлайн у Сумах дуже популярні. Дізнайтеся, що краще репетитор з англійської в Сумах онлайн або офлайн.

Репетитор онлайн з англійської мови в Полтаві

Заняття з репетитором англійської мови онлайн у Полтаві дуже популярні. Дізнайтеся, що краще репетитор з англійської в Полтаві онлайн чи офлайн.

Репетитор онлайн з англійської мови в Житомирі

Заняття з репетитором англійської мови онлайн у Житомирі дуже популярні. Дізнайтеся, що краще репетитор з англійської в Житомирі онлайн або офлайн.

Репетитор онлайн з англійської мови у Вінниці

Заняття з репетитором англійської мови онлайн у Вінниці дуже популярні. Дізнайтеся, що краще репетитор з англійської у Вінниці онлайн чи офлайн.

Що чекати на НМТ з англійської у 2024 році

Ми підготували все найголовніше, що важливо знати про новий формат НМТ у 2024 році, особливості іспиту з англійської мови, та даємо корисні поради з підготовки.

Використання артиклів a, an та the

У світі англійської мови використання артиклів — «a», «an» та «the» — є однією з найцікавіших та найважливіших граматичних концепцій. Ці короткі слова можуть визначити тон та точність вашого висловлювання.

Як успішно скласти ЄВІ-2024?

Підготовка до ЄВІ відіграє важливу роль для бакалаврів, оскільки цей іспит є обов'язковим для вступу в магістратуру в Україні. Результати ЄВІ можуть вплинути на можливість вступу до бажаного університету та спеціальності.

Як скласти іспит TOEFL

Що таке TOEFL і які його особливості? Що краще складати: TOEFL чи IELTS? Скільки балів можна набрати на екзамені? Які особливості цих екзаменів? Усі ці питання, ймовірно, ви теж ставили собі.