Блог навчальних закладів

Знайдено 5 статей

Корпоративна фінансова англійська: welcome до успішного міжнародного бізнесу

Знання англійської мови для фахівців у сфері фінансів та бізнесу потрібні? Так! Але здебільшого це стосується міжнародного бізнес-середовища. А особливо, за необхідності спілкуватися та розуміти ключові фінансові концепції та терміни англійською.

Як мотивувати співробітників вчити англійську мову

Всі вчать англійську. Починають, починають знов, продовжують та планують продовжувати. Цей процес може довго ходити по колу, поки ви шукаєте власну мотивацію. Але зараз не зовсім про це.

Як перейти на українську мову

Своїми спостереженнями та лайфхаками поділилась наша викладачка корпоративної української мови. Вони прості та підходять для повсякденної практики. Тож, ознайомлюємося з ними та беремо до використання ➡

Як обрати зовнішнього провайдера для корпоративного навчання мовам?

З якої сторони підійти до корпоративного навчання мовам, щоб не просто виконати план з розвитку персоналу, а зробити навчання ефективним?

Для чого потрібна корпоративна англійська українським компаніям

Вчити чи не вчити? Вчити! Чи варто говорити про важливість знання мов на сьогодні? І йдеться, звичайно ж, не тільки про професійну діяльність. Англійська мова вже давно не щось «ну, мені поки не потрібно», вона стала необхідністю.