Англійська мова для дорослих



  • 2 260 грн

Про курс

Курс спрямований на рівномірний розвиток усіх аспектів англійської мови: розмовна англійська, граматика, аудіальне сприйняття, читання та письмо.

Максимальна увага приділяється розмовній практиці та подоланню мовного бар'єру. Передбачено постійний контроль за результатами навчання та супровід освітнього консультанта.

Знання англійської мови давно стало потребою. Це та конкурентна перевага, яка допомагає жити на повну потужність: подорожувати, спілкуватися, отримувати інформацію з будь-якого джерела. Школа англійської мови RedFord розробила унікальні курси англійської мови, які забезпечують високу ефективність та отримання швидкого результату під час навчання. Застосовувана нами методика органічно розвиває навички розмови, читання та письма, дає знання, які будуть корисні на роботі, у закордонних поїздках та спілкуванні.

Кому підходить курс англійської мови для дорослих

  • тим, хто не отримав необхідних знань щодо самостійно або в інших школах;
  • тому, хто має базові непропорційно розвинені навички у граматиці, читанні, письмі чи розмові;
  • хто знає англійську мову на певному рівні і хоче підвищити її.

Витратьте 5 хвилин на перерві з кавою та визначте свій рівень знань англійської, пройшовши онлайн тест складений викладачами Redford

Основне завдання курсів англійської – структурувати існуючі знання та покращити всі мовні аспекти. Ідеально підійдуть для людей, які вивчали англійську та не отримали бажаного результату або мали велику перерву у навчанні.

Тривалість курсу англійської у Києві

Тривалість програми курсу вивчення англійської мови становить 4 або 6 місяців, протягом яких відбувається навчання на групових та індивідуальних заняттях. Додатково до цього є можливість брати участь у розмовних клубах для відпрацювання навичок розмовної мови. У групах одночасно навчається 4-9 осіб із приблизно однаковим рівнем знань, а індивідуальні уроки проводяться удвох із викладачем.

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі курси в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.