Дайвер відкритої води, open water diver



  • 7 500 грн

Про курс

Об’єм курса: 6 практичних занятть в басейні, 6 теоретичних модулів, мінімум 4 занурення у відкритій водоймі.

Час проведення: Цілий рік

Початковий та найголовніший курс у дайвінгу. Програма курсу складається з трьох частин: 6-ти теоретичних модулей, 6-ти практичних занять в басейні та мінімум 4-х практичних занять у відкритій водоймі. Персоналізований тренінг поєднується з практичними заняттями у воді, що забезпечує вам можливість отримати навички та досвід, необхідні для того, щоб дійсно комфортно почувати себе під водою.

На теоретичних заняттях ви вивчите фізіологічні аспекти впливу навколишнього середовища на організм людини під час занурень та після них, дізнаєтесь яке спорядження використовується для безпечних та комфортних занурень.

На практичних заняттях ми з'ясуємо, як користуватися спеціальним обладнанням та відпрацюємо всі можливі ситуації, що можуть трапитися під час занурення.

Після закінчення курсу ви станете самодостатнім дайвером та отримаєте сертифікат міжнародного зразка, який дозволить занурюватись у будь-яких водоймах на глибині до 18 метрів.

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі курси в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.