Cisco, мережна академія

Cisco Cloud Security / Безпека хмарного середовища: Безпека хмарної інфраструктури



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Якщо ви коли-небудь користувалися Google Документами, сервісами ігор або будь-якими сховищами даних, то вже знайомі з хмарними сервісами. На сьогоднішній день вони оточують нас усюди. І саме тому будь-яка професія, пов'язана з хмарними обчисленнями, може допомогти вам побудувати карколомну кар'єру. І почати ви можете просто зараз. Достатньо пройти наші курси безпека хмарні технології Київ, які також доступні онлайн.

Основна мета

Ми точно знаємо, що ви хочете стати успішним фахівцем з інформаційних технологій та почати заробляти від кількох тисяч доларів на місяць. Але сфера ІТ велика. З чого почати? Приходьте на наші що таке хмарна безпека курси Київ, де ми познайомимо вас із найпрестижнішою спеціальністю. Ви дізнаєтеся, чому саме Cisco «Безпека хмарного середовища» (Cloud Security) котирується по всьому світу.

Програма курсу

Безумовно, наші безпека хмарних обчислень курси Київ дозволяють не лише здобути актуальні знання. Насамперед ми допомагаємо вам підготуватися до однієї з найпрестижніших сертифікацій у світі. І для цього потрібно вивчити повну програму підготовки.

В рамках навчання професії фахівця із забезпечення безпеки хмарного середовища, ви розпочнете вивчення хмарної інфраструктури. А саме:

  • зрозумієте, з яких компонентів складається хмарна інфраструктура;
  • оціните, як віртуальні мережі впливають на безпеку;
  • дізнаєтесь, як робочі навантаження впливають на систему безпеки.

Крім того, ми докладно розповімо вам про переваги та недоліки, які в принципі існують у системі безпеки. І більшість із них виникає саме під час роботи з хмарною структурою.

В кінці заняття ви зможете навчитися застосовувати отримані знання безпосередньо на практиці. Але варто відзначити, що розрізнені навички не зроблять із вас фахівця. Тільки комплексна підготовка дає змогу стати успішним професіоналом. А вона, зі свого боку, означає обов’язкове складання іспиту для отримання індустріального сертифікату. Для підготовки до нього ми рекомендуємо пройти все навчання в лінійці безпеки хмарних структур.

Додаткова інформація

Бажаєте дізнатися більше про безпеку хмарних технологій? Тоді не витрачайте час і записуйтесь до нас. Адже наша Академія Cisco на платформі SEDICOMM University у Києві гарантує підготовку до сертифікації на найвищому рівні. А сам індустріальний сертифікат з хмарної безпеки відкриє перед вами двері найбільші компанії в світі.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних ресурсів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити телефонний дзвінок. Ми завжди відкриті для комунікації та пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.