Курси

Європейська школа психології




Про компанію

Європейська школа психології (EPS, European Psychology School) – компанія, яка займається професійним навчанням психологів, а також експертів суміжних галузей. Працює на ринку дистанційної освіти з 2017 року. Заснована відомим практикуючим психологом Крістіною Кудрявцевою.

На сьогодні професійні програми з психології онлайн в EPS пройшли понад 3000 осіб. А більше 30000 осіб взяли участь у майстер-класах, тренінгах та практикумах. 74% випускників вже відкрили власну психологічну практику в Україні та країнах далекого зарубіжжя. Школа психології дає як знання, а й інструменти створення успішного PSY-бізнесу: організаційний аспект, формування клієнтської бази, реклама і просування.

У Європейській школі психології є можливість отримати міжнародний диплом психолога та державний диплом психолога від ВНЗ-партнерів з IV рівнем акредитації всього за 1-3 роки, замість звичних 4-6 років.  

Команда EPS налічує кілька десятків спеціалістів – усі вони практикуючі професійні психологи у різних методах. У різних містах та країнах працюють представництва Школи, багатьма з яких керують її колишні студенти. 

Основна спеціалізація освіти – професія психолог. Базові напрямки – глибинна психологія, аналітична психологія, психоаналіз тощо (К. Г. Юнг, З. Фрейд, А. Адлер, М. Кляйн та ін). Також EPS навчає додатковим методам: метафоричні асоціативні карти, військова психологія, арт-терапія, психосоматика, сексологія, дитяча психологія та ін. Окремим напрямком роботи є психоаналіз у бізнесі.

Для компанії «Європейська школа психології» онлайн-формат навчання є основним. Центральний офіс компанії розташований у Києві.

Категорії курсів


Курси

1
  • 40 200 грн
  • Професійні, підвищення кваліфікації - Психологія, саморозвиток
  • Студенти, дорослі, пенсіонери
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити
,

Памʼятаю хотіла практикувати. Вища освіта була, але, не вистачало знань глибоких, професійних, структурованих і навичок реальної практики. І щоб і не пару місяців і не 5+ років. Прослухавши Вебінар засновниці школи Христини я одразу зрозуміла, що це мій Вчитель. Далі були лекції, які насичували мозок, відкривали свідомість і інколи було боляче, незрозуміло, надихаюче… але завжди живо і надихаюче щоб спробувати це з клієнтом. Цінною була практика. 2 рази на тиждень вели сесії під дбайливим і приймаючим наглядом кураторів. Роки пройшли ми досі товаришуємо з одногрупницями. Це був новий досвід про любов, близькість, прийняття. Ще в школі було багато чого, забагато для мене) Але лекції, практичні, майстер-класи це те що дозволило мені розправити крила і відчути себе на своєму місці. Своєю серед своїх. Вдячна!

,

Моя історія з Європейською Школою Психології (ЄШП) розпочалася декілька років тому, коли я стала студенткою. Вже тоді мені вдалося осягнути важливу річ - в цій школі дійсно прагнуть розвивати кожного студента. З часом мій шлях в ЄШП перетворився на щось більше, ніж просто навчання. Я стала активним членом спільноти і мала честь стати наставником для інших студентів. Сьогодні я є викладачем Майстер-класів в ЄШП, і ця можливість надихає мене щодня. Школа дала мені впевненість, вміння думати критично та творчо. Я вдячна ЄШП за підтримку та можливість вдосконалювати свої навички. Ця школа - не тільки місце навчання, але і спільнота, де я знайшла відгукну аудиторію для своєї пристрасті до психології. Я пишаюся належністю до ЄШП і впевнена, що ця школа змінює життя багатьох, як і моє.

,

Закінчила Европейську Школу Психології у 2020 році. Навчанням задоволена стовідсотково. Школа дає велику базу теоретичних знань шодо аналітичного підходу у вигляді лекцій, майстер-класів, а також додаткових цікавих розвиваючих інструментів, як кіноаналіз, психологічні ігри та інше. Окрім основних програм, є додаткові . Це курс "Типологія особистості", "Дитяча психологія" та багато інших. Що дуже важливо, окрім теорії студенти отримують практику у малих групах, що значно наближує до мети - стати Професійним Психологом. І, навіть тим, хто вже має улюблену професію і не хоче її змінювати, ЄШП може бути корисною задля розвитку власної особистості. Дякую творцю ЄШП Христині Кудрявцевій та колективу за сприяння у навчанні. Дякую, рекомендую 💛💙

,

З задоволенням хочу залишити відгук. Я потрапила на вебінар, який проводила Крістіна Кудрявцева випадково, але мене захопив її підхід до розуміння психології і ролі психолога. Це було те, що я шукала після сухої теорії дипломної освіти. На той момент, я вже три роки працювала психологом, хотілося розширити свою практику - працювати глибинно, розуміючи цей процесс з середини. В ЕШП, я пройшла два курси - Комплексну програму підготовки психологів ( КП1) та программу роботи з груповою свідомістю. (КП2) Хочеться відмітити, що в наповненні курсів велика кількість додаткових тематичних груп, майстер-класів, практики. Це спочатку вражає, бо на кожній додатковій групі, є можливість живого спілкування з викладачами, додаткова практика на майстер класах. Дякую ЕШП, за такий підхід до організації навчання.

,

Закінчила Европейську Школу Психології у 2020 році. Задоволена навчанням, так як школа дає велику базу знань. Це не тільки навчальний матеріал у вигляді лекцій, майстер-класів, бібліотеки, кіноаналізу та безліч додаткових навчальних модулів. Також, що дуже важливо у групах проходить практика студентів під наглядом куратора- наставника. Школа допомагає пізнати себе, розкрити здібності психолога, побачити світ з боку, що недосяжний очам. Дякую Христині Кудрявцевій та рекомендую ЕШП.


Залишити відгук

Дивіться також усі курси в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.